Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Άτυχες Στιγμές στο Πατινάζ



Αθλητικές Φωτογραφίες "Ερωτικές"

Όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε… κατοχή

Αν υπάρχει μία ομάδα στον κόσμο που γνωρίζει από «ποδόσφαιρο κατοχής»,

Ακούει Λέτο και Πανάθα και αναστατώνεται η Χρύσα Δρακάκη...

Πώς γίνεται όλοι οι κακομούτσουνοι να έχουν τέτοιες θαυμάστριες...απορία το έχω!!

Παναθηναϊκό... ψαλίδι 12 εκατ. ευρώ

Το Onsports βρήκε και σας παραθέτει τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να… κοπούν 12 εκατομ. ευρώ, προκειμένου να εκμηδενιστεί το ταμειακό έλλειμμα!

Τυλίγουν δέματα για την ομάδα!

Οι παίκτες της νορβηγικής Νάιμπεργκσουντ (Β΄ κατηγορία) πακετάρουν δέματα προκειμένου να σώσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο από τη χρεοκοπία.

Ο Ετό απειλεί με απόλυση δημοσιογράφο!

Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου μετά την ήττα του Καμερούν από τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα έκανε έξαλλο τον Σαμουέλ Ετό, που έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα χάσει τη δουλειά του

Πικέ, ο... ήλιος της Σακίρα!

Ο έρωτας της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ δεν κρύβεται πια.. Δείτε τη ρομαντική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της η Κολομβιανή τραγουδίστρια καθώς και το πώς προσφωνεί τον αγαπημένο της!

Ποδοσφαιρικά αστέρια σε απραξία

Η Ελλάδα ως γνωστόν είναι ένας πολύ καλός προορισμός για ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει το 30ο έτος της ηλικίας τους και ψάχνουν ένα καλό συμβόλαιο σε ένα πρωτάθλημα όχι και τόσο ανταγωνιστικό.

Εμείς λοιπόν εντοπίσαμε δεκαέξι παίκτες που στο παρελθόν απασχόλησαν έντονα τις μεγάλες ομάδες της Superleague και σήμερα έχουν μείνει στην ψάθα.

Ο Μπέκαμ στην παραλία με "καυτό" μοντέλο!

H θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα στην παραλία Venice του Λος Άντζελες, αφού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετείχε με την εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα στο νέο σποτ γνωστής μάρκας αναψυκτικού

Έφαγε ξύλο ο Κούγιας!

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια και στον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3)στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Οι πιο ευέλικτες γυναίκες της γυμναστικής!!!

Απολαύστε τις γυναίκες με τα καλύτερα… ανοίγματα και να είστε σίγουροι πως αυτές θα σας… αρέσουν!



Φέρετρο με νεκρό μέσα στο γήπεδο!

Σοκ στην Κούκουτα: οι φανατικοί οπαδοί της Ντεπορτίβο πήραν μαζί τους στο στάδιο "General Santander" το φέρετρο του Τζακόμ, 17χρονου οπαδού της ομάδας που δολοφονήθηκε το Σάββατο από σπείρα κακοποιών ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε πάρκο της πόλης (pics)!

1.000.000 θεατές σε μία σεζόν!

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε ζημίες ύψους 38 εκ. ευρώ τη περσινή σεζόν, σε μία χρονιά που περισσότεροι από 1.000.000 οπαδοί πήγαν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα τους!

Ποδόσφαιρο και ψηλά τακούνια !

Κάνουμε ζουμ στο κορίτσι του Κάρλες Πουγιόλ...

Και ποιός δεν γνωρίζει τη Μαλένα Κόστα, το κορίτσι του αρχηγού της Μπάρτσα, Κάρλες Πουγιόλ;

Τα νυχτοπερπατήματα του Τζιόλη

Στον Αντώνη Ρέμο τα... έσπαγε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Στόχευε ανθρώπους με βελάκια ο Μπαλοτέλι


troktiko   erw Στόχευε ανθρώπους με βελάκια ο Μπαλοτέλι Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν λέει να βάλει μυαλό, αφού για ακόμα μία φορά υπερέβη τα εσκαμμένα. Αυτή τη φόρα όμως το παράκανε παίζοντας βελάκια με ανθρώπινους στόχους! Δεν ξέρουν τι να κάνουν στη Σίτι με τα καμώματα του.

Έβαλαν τα λεφτά Παππάς και Νοτιάς

Μετά τον Πέτρο Παππά που έκανε πράξη την υπόσχεσή του ενισχύοντας το κιτρινόμαυρο ταμείο με 2 εκατ. ευρώ, ήρθε η σειρά του Νίκου Νοτιά να καταβάλλει ένα αντίστοιχο ποσό.

Βρήκαν ποιος έδειρε τον Κύρο Βασσάρα

Φωτιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει η έρευνα της αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΥΠ, για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα, αφού φαίνεται πως μπλέκεται μεγαλοπαράγοντας ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν συνομιλίες και με άνθρωπο της νύχτας που έχει το ψευδώνυμο "θαμνάκιας"! Η αστυνομία φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δράστες.

Ανακοίνωση Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου

Βέλη εναντίον κυρίως του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και αιχμές κατά του Νικόλα Πατέρα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Καιροσκόπο και περαστικό χαρακτήρισε τον Mr MIG ο Τζίγγερ.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Αποδοκιμάστηκε από φίλους του τριφυλλιού ο Νικόλας Πατέρας, που μετά το πέρας διέψευσε τις φήμες ότι φεύγει. Δεν βγήκε κάτι ουσιαστικό σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Αδαμάντιος Πολέμης. Τι δήλωσαν οι Γόντικας και Πατέρας...

Απόλυτο για Ισπανία & Ολλανδία

Ολλανδία και Ισπανία διατήρησαν το απόλυτο νικώντας η πρώτη με 5-3 την Ουγγαρία και η δεύτερη με 3-1 στην Λιθουανία. Δεν έφτανε το γκολ του Πάντελιτς στην Σερβία, νίκησε την Γεωργία το Ισραήλ για τον όμιλο της Ελλάδας

Ελλάδα- Πολωνία 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το διεθνές φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους δύο τεχνικούς να κάνουν αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα

Απάντηση Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη διαιτησία!

Έχοντας ακούσει από τους Ισπανούς τα... τέρατα σχετικά με τη διαιτησία των δύο πρώτων αγώνων, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε για πρώτη φορά λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους! Τι είπε για τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ταύλα οι Ισπανοί!

Ματς αντάξιο των προσδοκιών όλων, έγινε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Μπαρτσελόνα με 76-74 και να κάνει το 2-1 στην προημιτελική σειρά.

Σιένα - Ολυμπιακός 81-72

Η Σιένα δεν έχασε την ευκαιρία μετά το "διπλό" στο ΣΕΦ και έκανε το 2-1 στη σειρά, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού στην Ιταλία με 81-72

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τα τατουάζ πρόδωσαν την απάτη δίδυμων αδελφών!

Τον δίδυμο του αδελφό χρησιμοποίησε παλαίμαχος αστέρας του μπέιζμπολ για να βγάλει... ξεκούραστο χρήμα σε αγώνα πυγμαχίας

Η Στικούδη αποκάλυψε τι ομάδα είναι

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και υπάρχει λόγος που υποστηρίζει κάποια ομάδα.Το βιογραφικό της Κατερίνας Στικούδη...
Η Κατερίνα Στικούδη είναι φίλαθλος

Η φωτογράφος που βγήκε από τα ρούχα της


Άναυδους έχει αφήσει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, μια φωτογράφος από το Παρίσι. Ενόψει της έκθεσής της "Nue York" φωτογραφίζεται γυμνή όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δείτε το αποτέλεσμα (Pics)

Τι γράφουν στο Twitter διάσημοι ποδοσφαιριστές


Από τους πιγκουίνους που δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει ο Πικέ μέχρι το μετρό που πήρε μετά από 5 χρόνια ο Φάμπρεγκας αλλά και το iPad 2 το οποίο δεν αγόρασε τελικά ο Ντουντού! Διαβάστε τι έγραψαν γνωστοί παίκτες τις τελευταίες 2-3 μέρες στο Twitter.

Γιατί αλλάζει η ώρα...

Η ημέρα που οι λάτρεις του ύπνου θα βρεθούν κατά μία ώρα λιγότερο στην… αγκαλιά του Μορφέα είναι προ των πυλών.

VIDEO: Παίζοντας στην άμμο


Μπαίνοντας στην άνοιξη οι περισσότεροι σκέφτονται το καλοκαίρι...Ένας από τους λόγους βρίσκεται στο Beach Soccer και όχι άδικα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τεχνητό σύννεφο πάνω σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Είναι δεδομένο ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ το 2022, θα αλλάξει τα δεδομένα του ποδοσφαίρου!

Τα 10 πιο κακά παιδιά του ιταλικού ποδοσφαίρου

Λίστα με τα 10 πιο «κακά» παιδιά του ιταλικού ποδοσφαίρου που έχουν απασχολήσει...

την επικαιρότητα έως τώρα ποικιλοτρόπως έκανε η γνωστή ιστοσελίδα goal.com.

Αποθέωση για Λουΐς Φαμπιάνο

Οι οπαδοί της Σάο Πάουλο επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Λουΐς Φαμπιάνο

Μίντλετον ο γηραιότερος!


Ο Ντάριλ Μίντλετον έκανε ντεμπούτο στη ισπανική λίγκα με τη φανέλα της Βαλένθια και έγινε έτσι ο πιο μεγάλος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στην ACB, αφήνοντας δεύτερο τον Χίγκινς

Sold out στο ΟΑΚΑ


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φρόντισαν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια με την Μπαρτσελόνα ενόψει του τρίτου ματς μεταξύ των δυο ομάδων την Τρίτη (29/03) για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Η καλύτερη cheerleader που υπάρχει!

Πρόκειται για την Kiara Nowlin η οποία είναι μια πιτσιρίκα που έχει ένα αστείρευτο ταλέντο…

Παραλίγο να καταλήξει στην Ίντερ ο Μέσι!

Ο γνωστός μάνατζερ Ερνέστο Μπροντζέτι αποκάλυψε σήμερα πως ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε πολύ κοντά στην Ίντερ, πριν από 7 χρόνια.

Δείτε τις 4 καλύτερες αποκρούσεις όλων των εποχών! Μέσα σε αυτές υπάρχει και μια που μας ενδιαφέρει!

Στο βίντεο που θα απολαύσετε παρακάτω θα δείτε τις 4 καλύτερες αποκρούσεις όλων των εποχών, σύμφωνα πάντα με αυτόν που έφτιαξε το βίντεο!

Quiz για δυνατούς λύτες.....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ας κάνουμε μια απλή υπόθεση….Ο Α χρωστάει στο Β 1000 ευρώ….Ο Α και ο Β αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα….Ο Γ (κρατώντας 1000 ευρώ στα χέρια του) πρέπει να αποφασίσει που θα τα δώσει για να είναι όλοι ικανοποιημένοι…..

Η νέα "hot" σύντροφος του Ά. Κόουλ!

Ο 30χρονος άσος της Τσέλσι έχει αφήσει οριστικά πίσω του το διαζύγιο με τη Σέριλ Κόουλ, με το νέο αμόρε του να αποκαλύπτεται πως είναι η Βρετανίδα ηθοποιός Άνι Κούπερ (photos)!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις των καταλανών

Η... προπαγάνδα του ισπανικού Τύπου για τη διαιτησία στους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Δημοσίευμα καταλανικής εφημερίδας συνδέει τα σφυρίγματα των διαιτητών με μία έκρηξη σε μπαρ της Αθήνας, το οποίο ανήκει στον γιο του υπεύθυνου διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, Κώστα Ρήγα!

Κόλλησαν στο "Χ" Η.Π.Α και... Μέσι

Η Αμερική, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Αργεντινή, η οποία στηριζόταν μόνο στις εμπνεύσεις του Μέσι. Ο Καμπιάσο άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει για τις Η.Π.Α ο 18χρονος, Κολομβιανής καταγωγής, Χουάν Αγουδέλο.

Έλαμψε στο Άμπου Ντάμπι η Αston Martin

Θρίαμβος για την Aston Martin στον πρώτο αγώνα της χρονιάς του πρωταθλήματος GT 1. Το δίδυμο Ντίζελντορπ-Πιτσιόνι έφεραν την ομάδα τους στην πρώτη θέση σε μια κούρσα που έκοψε την ανάσα και που είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από το AUTO 24.

ΑΕΚ πως σε κατάντησαν...

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για την ομάδα που κάποτε χαιρόσουν να βλέπεις αλλά πλέον αποτελεί την ιδανική αφορμή για το απόλυτο ξεκατίνιασμα. Ο Νοτιάς θυμήθηκε τους α-μέτοχους, ο Παππάς ψάχνει τον τρόπο να φύγει και ο πρόεδρος της Ερασιτενχικής εγκρίνει προσβλητικές ανακοινώσεις κατά του ομολόγου στην ΠΑΕ. Και μετά περιμένουμε προκοπή...

Το τάε-κβον-ντο χτύπημα του Ίμπρα!

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας "πήρε φωτιά", με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να χτυπάει με ιπτάμενη... κλωτσιά τον Κρίστιαν Βίλχεμσον, ύστερα από έντονο καυγά των δύο συμπαικτών!

Αποθέωση Σαμαρά στη Μάλτα από οπαδούς της Σέλτικ!

Φίλαθλοι της Σέλτικ παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση της Εθνικής στη Μάλτα, αποθεώνοντας στο τέλος τον Γιώργο Σαμαρά!

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

To Sport24.gr αναλύει τη σημασία της αγχωτικής νίκης στην Μάλτα στον δρόμο για τα τελικά του "EURO 2012" που έδειξε ότι η "γαλανόλευκη" έχει ακόμη τη συνταγή του παρελθόντος.Η εμφάνιση-"καμπανάκι" για τη συνέχεια, το δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του ομίλου αλλά και η ευκαιρία για ευνοική κλήρωση στα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ.