Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το 50ο αστέρι στον Ντάβιντς!

Ο Έντγκαρ Ντάβιντς ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στην ψηφοφορία των φίλων της Γιουβέντους για τον 50ο θρύλο των "μπιανκονέρι", ο οποίος θα δει το όνομά του σε περίοπτη θέση στο νέο γήπεδο της ομάδας.
Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, πάνω από 12.000 οπαδοί "πήραν θέση" -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της "Γηραιάς Κυρίας"- για τον παίκτη που θα είχε τη δυνατότητα να "ανάψει το αστέρι του" στο νέο σπίτι των Τορινέζων, με το πρώην "πίτμπουλ" να συμπληρώνει την τιμητική αυτή λίστα (οι άλλοι 49 είχαν επιλεχθεί εδώ και καιρό).

Το εντυπωσιακό είναι πως τα ονόματα παλιών άσων της Γιουβέντους από τα οποία μπορούσε να διαλέξει κανείς ήταν 54, με τον Ντάβιντς να σαρώνει με ποσοστό 58,48% (7401 ψήφοι).
"Είμαι πολύ χαρούμενος και κολακευμένος που επιλέχτηκα από τους οπαδούς της Γιούβε", ήταν η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μόλις πληροφορήθηκε για την τελική επικράτηση του, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να πω γιατί έχω παραμείνει στην καρδιά του κόσμου. Ίσως επειδή, όταν κατέβαινα στο γήπεδο έδινα πάνω από το 100%.

Η πιο ευχάριστη ανάμνησή μου από την ομάδα ήταν η κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος, όταν γιορτάσαμε στο Τορίνο, μπροστά στους οπαδούς μας.

Θα έρθω σίγουρα στο Τορίνο με την οικογένειά μου για δω το νέο γηπεδο και το αστέρι μου αναμμένο, αλλά σκοπεύω να έρθω από αυτή τη σεζόν για να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι και να χαιρετήσω την ομάδα".

* Αναλυτικά οι 10 παίκτες με τις περισσότερες προτιμήσεις: 1) Ντάβιντς, 2) Μπόνιεκ, 3) Μίκαελ Λάουντρουπ, 4) Μορίνι, 5) Μπιριντέλι, 6) Μπονίνι, 7) Γιούγκοβιτς, 8) Καναβάρο, 9), Τουράμ, 10) Μαρόκι.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου