Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εστάλη το πληρεξούσιο του Πρίγκιπα

Ο δρόμος για την έναρξη των διαπραγματεύσεων της πλευράς του Πρίγκιπα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει ανοίξει, καθώς εστάλη το πρωτότυπο πληρεξούσιο από την Σαουδική Αραβία.

Είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσει στα χέρια του του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου, προκειμένου να αρχίσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Βλάσης Τσάκας είχε προαναγγείλει από την Τζέντα όπου βρίσκεται τις εξελίξεις. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο υποψήφιος επενδυτής του "τριφυλλιού" θα βρισκόταν στην Ελλάδα την προσεχή Τετάρτη, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Σουλτάν αλ Σαούντ για να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, θα πρέπει προηγουμένως να έχει βρεθεί χρυσή τομή στις αρχικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εάν το κλίμα είναι θετικό και διαπιστωθεί πως υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε πολλά και γόνιμα πεδία τότε δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις άμεσα.

Πρόθεση του Πρίγκιπα, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα είναι να μπουν αρχικά στα ταμεία του συλλόγου 20 εκατομ.ευρώ.

Στο προσεχές διάστημα θα τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο deal αλλά και ο τρόπος για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες βάσει του νομοθετικού πλαισίου που δεν επιτρέπει σε πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκτήσει μετοχές ελληνικούς συλλόγου.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου