Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Σκόραρε ο Σισέ στο ισόπαλο ντέρμπι

Ματσάρα στο Σαν Σίρο όπου Μίλαν και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Προηγήθηκαν 2-0 οι φιλοξενούμενοι με τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκοράρει στην εστία των πρωταθλητών

Αυτό το Καμπιονάτο μας έλειψε! Μίλαν και Λάτσιο προσέφεραν γκολ και θέαμα στο "Σαν Σίρο" στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο τελικό 2-2 που άφησε ανικανοποίητες και τις δυο ομάδες.

Οι μεν φιλοξενούμενοι γιατί προηγήθηκαν με 0-2 και οι δε πρωταθλητές που αφού ισοφάρισαν το σκορ, έχασαν ευκαιρίες για πάρουν και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το ντεμπούτο των Κλόζε και Σισέ ήταν ονειρικό στη Serie A, καθώς ο Γερμανός άνοιξε το σκορ στο 12', ενώ ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έγραψε το 0-2 στο 21'. Ωστόσο ό,τι έφτιαχναν μπροστά οι δύο νεοφερμένοι άσοι, το... γκρέμιζαν πίσω οι αμυντικοί της ομάδας.



Η΄αν προτιμάτε πήραν τον λόγο τα επιθετικά όπλα της Μίλαν. Συγκεκριμένα ο Κασάνο έστρωσε στον Ιμπραχίμοβιτς στο 29' για το 1-2, ενώ ο ίδιος ισοφάρισε στο 33'. Στην επανάληψη μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο χάνοντας πολλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Κασάνο στο 63'.

Παραλίγο όμως να δουν και πάλι τον Σισέ να πανηγυρίζει στο "Σαν Σίρο" στην φάση του 65' όπου ο Νέστα τον έκοψε εκπληκτικά λίγο πριν σκοράρει στην άδεια εστία. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Γκατούζο (20' Φαν Μπόμελ), Αμπροζίνι, Ακουιλάνι (68' Νοτσερίνο), Μπόατενγκ (75' Πάτο), Κασάνο, Ιμπραχίμοβιτς.
ΛΑΤΣΙΟ: Μπιτσάρι, Κονκό, Μπιάβα, Αντρέ Ντίας, Τζάουρι, Λεντέσμα, Μπρόκι, Μάουρι (80' Λούλιτς), Ερνάνες (85' Ματουζάλεμ), Κλόζε (68' Άλβαρο Γκονσάλες), Σισέ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Μίλαν - Λάτσιο 2-2 (Ιμπραχίμοβιτς 29', Κασάνο 33' / Κλόζε 12', Σισέ 21')

Σάββατο
Τσεζένα - Νάπολι (21:45)

Κυριακή
Γιουβέντους - Πάρμα (13:30)
Κατάνια - Σιένα (16:00)
Κιέβο - Νοβάρα
Φιορεντίνα - Μπολόνια
Τζένοα - Αταλάντα
Λέτσε - Ουντινέζε
Ρόμα - Κάλιαρι
Παλέρμο - Ίντερ (21:45)

*η 1η  αγωνιστική έχει αναβληθεί
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου