Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: "Ένας δικός τους, τρεις δικές μας ομάδες"

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ευχαρίστησε τους παίκτες του για το πολύ καλό παιχνίδι και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μέντσεστερ Σίτι αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.
Ο προπονητής των "κιτρίνων" σαφώς και ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας μάλιστα πως ο Άρης τα κατάφερε με αντίπαλο μία ομάδα "όπου ο τελευταίος της παίκτης στοιχίζει όσο το μπάτζετ του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή μαζί".

Παράλληλα ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να σκεφτούν το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους για το πρωτάθλημα, αφού όπως ο ίδιος επεσήμανε: "Πάντα μετά από επιτυχία στην Ευρώπη είχαμε αποτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα".
"Κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση με μία ομάδα όπου ο τελευταίος της παίκτης στοιχίζει όσο το μπάτζετ του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή μαζί.

Πέρα από το αποτέλεσμα που είναι θετικό παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι με μένα στον πάγκο. Ήμασταν ομάδα με τρόπο παιχνιδιού και τάξη στο γήπεδο και ευχαριστώ τους παίκτες που το κάνανε για αυτό".

Για τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης ξεκαθάρισε πως: "Νομίζω ότι ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα με την ομάδα να μην δέχθηκε γκολ και να διατηρήσαμε την παράδοση μας. Πλέον έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή για το πρωτάθλημα που προέχει γιατί έχουμε μείνει πίσω και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι", για να επαναλάβει: "Προέχει για μας το παιχνίδι της Κυριακής γιατί πάντα μετά από επιτυχία στην Ευρώπη είχαμε αποτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Κι όσο για το τι έγινε με τον Σέρχιο Κόκε στο ξενοδοχείο σημείωσε: "Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Είναι ένα εσωτερικό θέμα που θα το λύσουμε μέσα στην ομάδα και δεν είναι να το μεταφέρουμε αυτήν την στιγμή".
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου