Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επεισόδια "αιωνίων" συνέχεια

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος στο Ηράκλειο με τον νεαρό οπαδού του Παναθηναϊκού να χάνει την ζωή του και οι ανεγκέφαλοι ξαναχτύπησαν. Διαβάστε τι έγινε σε επεισόδια "αιωνίων" οπαδών στο Περιστέρι.

Την στιγμή που στην Κρήτη και το Ηράκλειο διεξάγεται ακόμα η έρευνα για τον έτερο δράστη του θανάτου του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη και οι γνωστοί ανεγκέφαλοι έδρασαν και πάλι.

Συγκεκριμένα, οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνεπλάκησαν σε επεισόδια στο Περιστέρι και σε σύνδεσμο του "τριφυλλιού".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 50 φίλοι του Ολυμπιακού (που πιθανών να κατευθύνονταν για το Καραϊσκάκη και το φιλικό των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ) που επέβαιναν σε μηχανάκια επιτέθηκαν φορώντας κράνη και κουκούλες πετώντας διάφορα αντικείμενα στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" που ήταν εκεί (περίπου 30) και διαπίστωσαν τι γίνεται ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν και εκείνοι με την σειρά τους να ανταποδίδουν.

Στην συνέχεια μάλιστα θέλησαν να κατέβουν κάτω και να "κυνηγήσουν" τους "ερυθρόλευκους" που τράπηκαν σε φυγή με τους "πράσινους" να αναφέρουν πως πήραν μερικά λάφυρα από τους αντιπάλους τους.

Αξίζει να αναφέρουμε μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο μέρος που έγιναν τα νέα επεισόδια, άπαντες είχαν τραπεί σε φυγή, όπως ανέφεραν μάρτυρες κάτοικοι της περιοχής.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου