Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψει τον Γενάρη ο Ντιόγκο, καθώς η Φλαμένγκο δεν έχει σκοπό να πληρώσει στους κόκκινους όλα τα χρήματα του δανεισμού του.
Ο Βραζιλίανος επιθετικός πήγε με την μορφή δανεισμού στην Φλαμένγκο το καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα "αναστηθεί", όπως συνέβη με πολλούς άλλους που επέστρεψαν στην πατρίδα τους, όμως έξι μήνες μετά όχι μόνο έχει αποτύχει, αλλά η Φλαμένγκο δεν έχει σκοπό να πληρώσει τον Ολυμπιακό!Συνολικά η ομάδα της Βραζιλίας ήταν να δώσει στους "ερυθρόλευκους"  1.8 εκ. ευρώ για το συμβόλαιο και τον δανεισμό του 23χρονου άσου, όμως μέχρι στιγμής έχει πληρώνει μόλις το 1 εκ.
Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Ντιόγκο σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας, οδήγησαν τους ανθρώπους της Φλαμένγκο στο να μην πληρώσουν τα υπόλοιπα χρήματα (τα οποία πρέπει να καταβάλουν κανονικά μέχρι τα τέλη Γενάρη) και να δώσουν πίσω τον παίκτη.
 "Η Φλαμένγκο εργάζεται για να μειώσει το έλλειμμα της, έτσι είτε θα έρθουμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Ντιόγκο είτε θα πάει αλλιώς η κατάσταση. Είναι πιθανή η επιστροφή του ποδοσφαιριστή, αρκεί να συμφωνήσουμε", είπε ο δικηγόρος της ομάδας.
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου