Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τζέκος: "Όλα ήταν ένα κόλπο"

"Όλα ήταν ένα κόλπο", είπε στην απολογία του ο Τζέκος στο δικαστήριο αναφερόμενος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απαγορευμένες ουσίες. Παράλληλα τόνισε ότι δεν είχε άμεση γνώση για το τροχαίο.
Με την Κατερίνα Θάνου να απουσιάζει πάλι από το δικαστήριο και τον προπονητή Χρήστο Τζέκο να είναι εκείνος που άνοιξε τον κύκλο των απολογιών ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ξεκίνησε η υπόθεση του δηλωθέντους τροχαίου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
"Μέλημα πολλών παραγόντων του εξωτερικού ήταν να μας πετάξουν έξω από τους Αγώνες", είπε  ο προπονητής των δύο αθλητών ενώ έκανε λόγο για εκβιασμούς που δέχτηκαν συγγενικά του πρόσωπα, γεγονός το οποίο όπως υποστήριξε τον ανάγκασε να παραδώσει τις διαπιστεύσεις.

Όσον αφορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τις απαγορευμένες ουσίες που βρέθηκαν στην αποθήκη του, υπογράμμισε ότιόλα τα σκευάσματα ήταν νόμιμα "δε βρέθηκε τίποτα παράνομο, όλα ήταν ένα κόλπο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του που δεν κατάλαβε από την αρχή ότι στόχος της όλης υπόθεσης ήταν να πετάξουν τους αθλητές έξω από τους αγώνες, ελέω της κακής κριτικής του σκέψης, επειδή εκείνη την περίοδο είχε χάσει τον πατέρα του.

Όσον αφορά στο τροχαίο, ο Χρήστος Τζέκος είπε ότι δεν είχε άμεση γνώση για το συμβάν, καθώς το έμαθε όταν τον ειδοποίησε ο Κώστας Κεντέρης να φροντίσει να απομακρυνθεί η μηχανή από το δρόμο.

Επίσης υποστήριξε ότι δεν ειδοποίησε την τροχαία, επειδή, όπως είχε μάθει, δεν είχε εμπλακεί άλλο όχημα στο ατύχημα, ενώ όταν πήγε στο ΚΑΤ είχε δει τον Κώστα Κεντέρη να φοράει κολάρο.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου