Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μπλαν: "Θα φύγει ο Σισέ"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας Λοράν Μπλαν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Γαλλίας το 1998 βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο γήπεδο "Αμπέ Ντεσάμπ" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Οσέρ με τη Σεντ Ετιέν.
Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι τον ανέκριναν για σειρά θεμάτων και ένας εξ αυτών αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση του Μπλαν ανησυχεί ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με τον παλαίμαχο αμυντικό να υποστηρίζει "ο Σισέ βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου και ενημερώνομαι για το τι κάνει στην Ελλάδα. Την επόμενη σεζόν, επειδή μάλλον θα αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κληθεί, γιατί θα τον παρακολουθήσω σε πιο δύσκολες συνθήκες".

Από ότι φαίνεται ο Μπλαν παρακολουθεί τι γίνεται και κατέληξε με βεβαιότητα "αυτό που έχω μάθει εγώ είναι ότι ο Σισέ θα φύγει από την Ελλάδα".
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου