Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έξω από το Κατσάνειο

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων έξω από το Κατσάνειο στο οποίο είναι συγκεντρωμένοι με σκοπό να διανυκτερεύσουν οι φίλοι του Ηρακλή, έπειτα από την πορεία που πραγματοποίησαν.
Τελικά δεν αποφεύχθηκαν τα έκτροπα στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που η συγκέντρωση και η πορεία των φίλων του Ηρακλή είχε ολοκληρωθεί ειρηνικά.

Με αφορμή ...δύο δέντρα τα οποία κάποιοι φίλοι του Ηρακλή έκοψαν στο διάβα τους και τα έριξαν στο δρόμο κόβοντας την κυκλοφορία στην οδό Αγ. Δημητρίου, οι αστυνομικές δυνάμεις που μέχρι τότε παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία επιδόθηκαν σε συγκρούσεις με τους "κυανόλευκους" οπαδούς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών έξω από το Κατσάνειο αθλητικό κέντρο στο οποίο είναι συγκεντρωμένοι οι φίλοι του Ηρακλή, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί βαριά ατμόσφαιρα στην περιοχή.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι κοντά στο Κατσάνειο βρίσκεται το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και τα δακρυγόνα είναι δυνατό να προκαλέσουν προβλήματα στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Μάλιστα, πριν από τα επεισόδια άνθρωποι του νοσοκομείου είχαν ζητήσει από τους ανθρώπους του Ηρακλή να σβήσουν τη φωτιά που υπήρχε επί της Αγ. Δημητρίου, ώστε να μην επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα γύρω από το ΑΧΕΠΑ.

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Κεφαλάς, μερίμνησε ώστε να σβήσει η φωτιά, ωστόσο τα όσα ακολούθησαν έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα.

Οι περισσότεροι φίλοι του Ηρακλή, παρά την επίθεση των ΜΑΤ παραμένουν στο εσωτερικό του Κατσανείου αθλητικού κέντρου.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου