Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισαν τα... ελληνικά όργανα στην Άιντραχτ

Δημόσια τοποθέτηση εναντίον του προπονητή του έκανε ο Γιάννης Αμανατίδης την ώρα που ο Φάνης Γκέκας αμφισβητείται έντονα από τα ΜΜΕ για τα περίπου 300 λεπτά... αφλογιστίας.
Η επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ούτε καν... υποφερτή με μόλις 1 βαθμό σε 4 αγώνες. Την ίδια ώρα ο Μίκαελ Σκίμπε δεν βάζει τον Αμανατίδη γιατί τον θεωρεί ανέτοιμο με τον Έλληνα στράικερ να του απαντάει.
"Ο Γιάννης δεν είναι αρκετά γρήγορος και το σώμα του δεν αντέχει στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες του" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ομάδας δικαιολογώντας γιατί στα 4 ματς του 2011 ο Αμανατίδης έχει παίξει μόλις 20 λεπτά.

"Αυτό που λέει ο κόουτς είναι λάθος! Η δικαιολογία ότι δεν είμαι 100% έτοιμος δεν ευσταθεί σε καμία περίπτωση. Το μοναδικό ματς που έχασα ήταν στο Αμβούργο λόγω κρυώματος, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την φυσική μου κατάσταση", ήταν η απάντηση του Γιάνννη, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Παίζοντας ελάχιστα λεπτά, όχι μόνο δεν μπορείς να σκοράρεις, αλλά ούτε να καταλάβεις ποια είναι η θέση σου στο γήπεδο".

Ελάχιστα λεπτά όμως δεν παίζει ο Γκέκας. Κάθε άλλο μάλιστα, ωστόσο εδώ και περίπου 300 λεπτά (294 για την ακρίβεια) δεν έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τα γερμανικά ΜΜΕ να στρέφονται εναντίον του. Ο ίδιος υποσχέθηκε γκολ στο επόμενο ματς της ομάδας.

Για να δούμε... Γιατί ο Γενάρης για τους Έλληνες στην Άιντραχτ ήταν ψυχρός...
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου