Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

"Το μαχαίρι στο κόκκαλο"

Αισίως ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα των... αποκαλύψεων που έχουν καθηλώσει όσους εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια εντάθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρώτος το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3) και στην οποία κατήγγειλε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού ως υποκλοπέα των κασετών που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών


Ολη αυτή η ιστορία, όμως, έχει προκαλέσει και τη δυσφορία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, από τη Γαλλία που βρίσκεται, λόγω της συνάντησής του με τον Νικολά Σαρκοζί, έκανε παρέμβαση για να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα όλη αυτή η υπόθεση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε με τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο και Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ζητώντας τους να επισπεύσουν τις διαδικασίες, ούτως ώστε να λήξει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η υπόθεση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επικοινώνησε στη συνέχεια με τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να τιμωρηθούν όσοι βρεθούν ένοχοι στο... κασέτα-gate του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τις τελευταίες ημέρες βάλλεται από διάφορες κατευθύνσεις με κατηγορίες για στημένα παιχνίδια, ορισμούς διαιτητών, απειλές από... ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων, υποκλοπές και συρραφές.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου