Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

"Ροντέο" τα αποδυτήρια στην Τούμπα

Χαμός επικράτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ εκνευρισμένοι στην καταπακτή, βάλλοντας κατά πάντων.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Δημητριάδης, καθώς και άλλο μέλος της διοίκησης της "Ένωσης" φώναζαν σε υψηλότατο τόνο κατά του διαιτητή, Τάσου Σιδηρόπουλου και των βοηθών του, ενώ ο πρώτος έλεγε σε ειρωνικό ύφος "μπράβο" στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η συμπεριφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπεύθυνου ασφαλείας του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκληθεί κίνδυνος σοβαρού επεισοδίου. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την αντίδραση των πιο ψύχραιμων.
Κάποια άλλη στιγμή, ο Δέλλας άρχισε να βρίζει και να φωνάζει από μακριά κατά του Πάμπλο Γκαρσία, με αποτέλεσμα και πάλι να δημιουργηθεί ένταση, χωρίς, όμως, και πάλι να δοθεί συνέχεια, αφού παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μάκος, εκνευρισμένος στο μέγιστο βαθμό για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ξέσπασε σε μια πόρτα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά.

Γενικώς, η ατμόσφαιρα για πολλά λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν παραπάνω από ηλεκτρισμένη και μόνο όταν πέρασε ικανό χρονικό διάστημα εκτονώθηκε η κατάσταση.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου