Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τρίποντο με ανατροπή η ΑΕΚ.

 Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Αύτη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκης της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και η πρώτη της ανατροπή σκορ. Η ομάδα του Χιμένεθ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Φραγκουλάκης για λογαριασμό του Εργοτέλη.   Ο Καφές κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και ο Μπλάνκο στο 55’ να δώσει προβάδισμα για την ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Έντερ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Τέλος νέα μικροπροβλήματα τραυματισμών για τους κιτρινόμαυρους, με Γκερέιρο, Λεονάρντο και Μανωλά, που έμεινε μάλιστα εκτός αποστολής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Γκερέιρο (70' Γκέντσογλου), Λεονάρντο (81' 'Εντερ), Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (91' Καράμπελας), Λαγός.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος (46' Χρυσοφάκης), Ρουμπάκης, Ρομάνο, Λεάλ (80' Βερπακόφσκις), Ολίσε (46' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Σασιασβίλι.

Κίτρινες κάρτες: Νασούτι (27', ΑΕΚ), Καφές (37', ΑΕΚ), Γκερέϊρο (68', ΑΕΚ), Έντερ (92', ΑΕΚ)- Λεάλ (14', Εργοτέλης), Σαρρής (19', Εργοτέλης), Ρουμπάκης (38', Εργοτέλης), Φραγκουλάκης (74', Εργοτέλης)

Σκόρερ:
Καφές (44', ΑΕΚ), Μπλάνκο (55', ΑΕΚ), Έντερ (93', ΑΕΚ)- Φραγκουλάκης (33', Εργοτέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου