Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

H unfair ενέργεια του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι μουτζούρωσε λίγο την εικόνα του στο 90ο λεπτό του Clasico, κλωτσώντας με δύναμη τη μπάλα εναντίον οπαδών της Ρεάλ που κάθονταν στις πρώτες θέσεις. Η φάση καταγράφηκε και από ερασιτεχνικό video!
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου καθώς έφτασε τα 4 προσωπικά γκολ στο "Μπερναμπέου" και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα διαχρονικά στο γήπεδο της αιώνιας αντιπάλου, όμως το τέλος του αγώνα τον βρήκε πρωταγωνιστή σε μία φάση που δεν τον έχουμε συνηθίσει...

Με το ρολόι να σημαδεύει το 90ο λεπτό στο ντέρμπι, η μπάλα ήταν έτοιμη να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από γέμισμα προς τα αριστερά, με τον δις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να καταλαβαίνει ότι δεν την προλαβαίνει αλλά παρόλα αυτά να την κλωτσάει με δύναμη βάζοντας στο "σημάδι" οπαδούς της Ρεάλ που ήταν στις πρώτες θέσεις της εξέδρας.
Η ενέργειά του αυτή προκάλεσε την μήνη των οπαδών με αποτέλεσμα να του πετάξουν αντικείμενα, με τους Πέπε και Κριστιάνο Ρονάλντο να έρχονται προς το μέρος του Μέσι και να του μιλούν σε άγριο ύφος ζητώντας εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου