Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Συνέχισε την παράδοση.

Το γκολ του Βιεϊρίνια στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει την νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ηρακλή. Ο "δικέφαλος του βορρά" ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και αυτό φάνηκε και με το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο γνωστό ύποπτος , Βιεϊρίνια, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Από την άλλη ο Γηραιός δεν απείλησε την εστία του Χαλκιά σε καμία στιγμή του αγώνα και για ακόμα ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση του.
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (86' Φιλομένο), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (80' Κριστιάνο), Σακελλαρίου (67' λ.τρ. Σαβίνι), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης.
Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Μάρα (74' Στσοτ), Καρλίνιος (46' Παπαστεργιανός), Λίμα (84' Βέλλιος), Χοσέμι, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία, Σίσιτς, Σολτάνι.

Κίτρινες κάρτες: Φωτάκης (27', ΠΑΟΚ), Κοντρέρας (62', ΠΑΟΚ), Σνάουτσερ (70', ΠΑΟΚ), Βιτόλο(81', ΠΑΟΚ)- Π. Γκαρσία (11', Ηρακλής), Γιάκομπ (43' Ηρακλής), Παπαστεργιανός (56', Ηρακλής), Χοσέμι (69', Ηρακλής)

Σκόρερ: Βιεϊρίνια (10', ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου