Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ξύλο στα Ιλίσια.

Πιο πολλοί ήταν οι αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το γήπεδο, από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό των Ιλισίων.Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει όλα τα στενά, έξω από το κλειστό που γίνεται ο αγώνας ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Ολυμπιακό.
Σε αστυνομικό κλοιό βρισκόταν όλο το απόγευμα το κλειστό των Ιλισίων.  Εκατοντάδες αστυνομικοί και δυνάμεις των ΜΑΤ, περιφρουρούσαν το γήπεδο καθώς υπήρχε πληφορορία για "συνάντηση" οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Άλλες πληροφορίες μιλούσαν για επεισόδια στο Παγκράτι ή προγραμματισμένα ραντεβού, τίποτε όμως δεν επιβεβαιωνόταν.
 Ακόμη και τηλεφώνημα για βόμβα υπήρξε, αλλά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα!
 Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε στενό υπήρχε και μια διμοιρία των ΜΑΤ, έτοιμη να επέμβει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν κανονικά στο γήπεδο, αλλά άρχισαν να αποχωρούν λίγο πριν από το τέλος, με αποτέλεσμα να αρχίσουν συμπλοκές με την αστυνομία!  Τα επεισόδια σταμάτησαν με την επέμβαση των ΜΑΤ, που συνόδευσαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην έξοδό τους από το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η συνάντηση με τους παναθηναϊκούς!
 Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου