Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Έξω η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφού ηττήθηκε με 3-0 από τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, χάνοντας τη σπουδαία ευκαιρία να βρεθεί στους "32" του Europa League, αφού της αρκούσε μία ισοπαλία κόντρα στην αδιάφορη ρωσική ομάδα.
Η Ένωση έχασε πέναλτι στο 40ό λεπτό με τον Μπλάνκο και την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Αντιθέτως, το γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα για τη Ζενίτ, μετά από ωραίο σουτ του Μπουχαρόβ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ θα μπορούσε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα, αλλά τελικά δέχθηκε άλλα δύο γκολ, με δράστες τους Ροζίνα (67') και Ντενισόβ (88').
Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την άνετη νίκη της Άντερλεχτ επί της Χάιντουκ Σπλιτ με 2-0 στο Βέλγιο, σήμανε τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από τους "32" της διοργάνωσης, αφού ισοβάθμησε με την πρωταθλήτρια Βελγίου, αλλά υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα.

Διαιτητής: Σαΐντ Ενζιμί (Γαλλία)

Βοηθοί: Φρεντερίκ Κανό, Φρετζί Αρσαΐ

Βοηθοί περιοχής: Ολιβιέ Τουάλ, Ρουντί Μπουκέ

Κίτρινες κάρτες: Μανωλάς, Μάκος - Λούκοβιτς

Γκολ: 43' Μπουχαρόβ, 67' Ροζίνα, 88' Ντενισόβ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας (74' Ντιόπ), Καράμπελας, Γκέντζογλου (54' Μπερνς), Καφές, Μάκος (80' Λεονάρντο), Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος, Σκόκο

Ζενίτ (Σπαλέτι): Μαλαφέεβ, Λούκοβιτς, Άλβες, Λόμπερτς, Χουμπότσαν, Σιροκόβ, Ντενισόβ, Ζιριανόβ (78' Ιονόβ), Ροζίνα, Μπουχαρόβ (83' Κανουνικόβ), Λάζοβιτς (74' Χούστι)
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου