Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Θέλουμε τα λεφτά απο τα διαρκείας πίσω!

Μετά τα επεισόδια της Τρίπολης, σκηνές που δεν αρμόζουν στον αθλητισμό μεταφέρθηκαν και στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθούν στους παίκτες της ομάδας.
 
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Νικόλας Πατέρας δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον κόσμο που δεν άντεχε να βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζει άσχημη αγωνιστική εικόνα.

Κάποιος του ζήτησε να δοθούν τα λεφτά από τα διαρκείας πίσω, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ να του ζητά να ηρεμήσει και ότι αυτός δεν είναι τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα. Μάλιστα στο τέλος είπε ο Πατέρας "κάτι θα κάνουμε", αφήνοντας να εννοηθεί ότι και εκείνος έχει δυσφορήσει από αυτό που βλέπει.

Με τη λήξη του ματς, αρκετός κόσμος μπήκε μέσα στο γήπεδο. Πήρε κάποια μπουκάλια από τους πάγκους και τα πέταξε στην εξέδρα των VIP. O Σισέ ήταν ο μόνος ήρεμος μέσα στην ταραχή και κατευθυνόταν σιγά-σιγά προς τη φυσούνα.

Στη συνέχεια υπήρχαν κάποιες συμπλοκές με την αστυνομία, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν ευτυχώς γρήγορα.

Η κατάσταση έγινε ελεγχόμενη γρήγορα, ωστόσο, αρκετοί πήγαν έξω από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" για να αποδοκιμάσει τους παίκτες έναν-έναν.
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου