Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Θρίαμβος του Άρη στην Ισπανία!

Ο Άρης νίκησε 3-2 μέσα στην Ισπανία και έγραψε ιστορία. Καθώς ειναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που πετυχαίνει διπλό επί ισπανικού εδάφους. Οι κίτρινοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 2ο λεπτό με τον Κόκε. Η απάντηση όμως της Ατλέτικο ήταν άμεση. Έτσι χάρη σε γκολ των Φορλάν (12') και Αγουέρο (16') η Μαδριλένοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Με το ημίχρονο να λήγει υπέρ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη η ομάδα του Κούπερ μπήκε και πάλι δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτο απέδωσε καρπούς. Στο 51' ο Λαζαρίδης κερδίζει πέναλτι και ο Κόκε το μετουσιώνει σε γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτο 81' ο Λαζαρίδης διαμορφώνει το τελικό 2-3 και στέλνει τους οπαδούς της ομάδας του στον έβδομο ουρανό και τους φιλάθλους της  Ατλέτικο Μαδρίτης να αναρωτιούνται πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Λόπεθ (86' Μέριδα), Ρέγιες, Τιάγκο (86' Γκαρθία), Σουάρεθ, Σιμάο (73' Κόστα), Αγουέρο, Φορλάν

 Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72' Καζναφέρης), Κόκε (77' Πρίττας), Τσέζαρεκ (83' Ρουίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου