Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά με τριάρα για την Αρσεναλ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2011 για την Αρσεναλ, που επιβλήθηκε με 3-0 της Μπέρμιγχαμ στο Σεντ Αντριους και πέρασε ξανά μόνη στην 3η θέση με 39 βαθμούς, δύο λιγότερους από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ισοπαλία με την Γουίγκαν στην προηγούμενη αγωνιστική παρέταξε την ομάδα του ο Αρσέν Βενγκέρ και δικαιώθηκε. Οι κανονιέρηδες μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 13ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Φαν Πέρσι, που είχε χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες νωρίτερα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έγραψε το 1-0, σε μία φάση που η Μπέρμιγχαμ διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρξε φάουλ.
Στα λεπτά που ακολούθησαν σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά παράπονα για την διαιτησία, αλλά το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Αρσεναλ κυνήγησε και δεύτερο τέρμα, προκειμένου να κλειδώσει το τρίποντο. Η πίεσή της απέδωσε καρπούς στο 58` όταν ο Φάμπρεγκας έπαιξε το ένα-δύο με τον Νασρί, που ήταν ο τελικός αποδέκτης και πλάσαρε τον Φόστερ διαμορφώνοντας το 2-0.
Οκτώ λεπτά αργότερα, οι δύο άσοι της Αρσεναλ συνδυάστηκαν εκ νέου, με τον Φάμπρεγκας να επιχειρεί ένα σουτ και τον Τζόνσον στην προσπάθειά του να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του, κάνοντας δώρο στους κανονιέρηδες το 3-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την συμπλήρωση των 90`, με την ομάδα του Βενγκέρ να φεύγει με το τρίποντο από το Σεντ Αντριους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Σάββατο (01/01):
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-2 (14` Μόρισον - 3` Ρούνεϊ, 75` Ερνάντεζ)
Λίβερπουλ - Μπόλτον: 2-1 (49` Τόρες, 90`+2` Κόουλ - 43` Ντέιβις)
Μάντσεστερ Σίτι - Μπλάκπουλ: 1-0 (34` Τζόνσον)
Στόουκ Σίτι - Εβερτον: 2-0 (23` Τζόουνς, 69`αυτ. Γιατζέλκα)
Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν: 3-0 (11` Γουέλμπεκ, 19` Μπεντ, 89` Γκίαν)
Τότεναμ - Φούλαμ: 1-0 (42` Μπέιλ)
Γουέστ Χαμ - Γουλβς: 2-0 (51`αυτ. Ζούμπαρ, 79` Σίαρς)
Μπέρμιγχαμ - Αρσεναλ: 0-3 (13` Φαν Πέρσι, 58` Νασρί, 66`αυτ. Τζόνσον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου