Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό με τρίποντο η Γιουνάιτεντ.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2011 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Οι κόκκινοι διάβολοι με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 41 βαθμούς και πέρασαν μόνοι στην 1η θέση, ενώ περιμένουν το αποτέλεσμα της συμπολίτισσας, Σίτι, για να δουν αν θα αποκτήσουν και πάλι συγκάτοικο στην κορυφή. Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ξεκίνησε ιδανικά στο πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε με το... καλημέρα. Ηταν το 3ο μόλις λεπτό όταν ο Ομπερτον γέμισε για τον Ρούνεϊ και αυτός με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου τέρματος, οι γηπεδούχοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησαν άμεσα. Στο 14` ο Μόρισον εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Βίντιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η Γουέστ Μπρομ έχασε σπουδαία ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ στο 62ο λεπτό όταν ο Φέρντιναντ ανέτρεψε τον Τόμας και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Οντεμβίνγκιε πήρε θέση απέναντι στον Κούστζακ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, στερώντας από την ομάδα του την ευκαιρία να κάνει το 2-1.
Οι κόκκινοι διάβολοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 75` ο Ερνάντεζ με κεφαλιά τους έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ με 2-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου