Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στη Λα Κορούνια ο Χαβίτο!

Συμφωνία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τον Φρανσίσκο Χαβίτο του Αρη αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η Marca και ο ισπανός άσος ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία.

Από την πλευρά του Αρη δεν διαψεύδουν την είδηση και όλα δείχνουν πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα φορέσει την κίτρινη φανέλα ο ισπανός άσος.
Οι κίτρινοι γνώριζαν καλά πως το καλοκαίρι θα χάσουν τον Χαβίτο, ο οποίος βρισκόταν με το ένα πόδι στον Ολυμπιακό κι έτσι, μόλις ήρθε η πρόταση από τη Λα Κορούνια δεν το πολυσκέφτηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Λα Κορούνια μόλις έμαθε πως ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, έσπευσε να προλάβει τις εξελίξεις.
Οι ισπανοί προσέγγισαν τους ανθρώπους του Αρη, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε, καθώς θα βάλουν και χρηματικό ποσό στα ταμεία τους από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Λεπτομέρειες για τη συμφωνία ανάμεσα σε Αρη και Λα Κορούνια δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστές, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως οι ισπανοί θα δώσουν ένα χρηματικό ποσό στους θεσσαλονικείς και για το λόγο αυτό θα τον αποκτήσουν άμεσα.
Ο ίδιος ο παίκτης είναι γνωστό πως ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Primera Division και η επιθυμία του γίνεται πράξη, καθώς όπως όλα δείχνουν μετά το ντέρμπι της Κυριακής (30/1) με τον ΠΑΟΚ, θα πάρει το αεροπλάνο για την Ισπανία, ώστε να υπογράψει στην Λα Κορούνια
Πηγή: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου