Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός 65-80

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστια νίκη μέσα στην κατάμεστη σάλα "Σινάν Ερντέμ" επί της Φενερμπαχτσέ με 65-80 και "κλείδωσε" την πρώτη θέση του Η' Ομίλου, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά!
Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έδειξαν ότι διαθέτουν ατσάλινα νεύρα, πήραν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κωνσταντινούπολη με 80-65, κάλυψαν τη διαφορά της ήττας και στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ (70-84) και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να μην χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους, όταν οι Τούρκοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος συμπλήρωσε 210 ματς στην Ευρωλίγκα κατάφεραν στην εκπνοή να καλύψουν και την διαφορά της ήττας, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.
Ο Ζόραν Έρτσεγκ βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά (ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα), καθώς τελείωσε το ματς με 19 πόντους (5/9τρ.), ενώ οι Μαυροκεφαλίδης, Νεστέροβιτς ήταν κυριολεκτικά "δίδυμοι πύργοι" κάτω από το καλάθι (σημείωσαν από 16 πόντους και μάζεψαν 11 ριμπάουντ). Για την Φενέρ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είχε 14 πόντους και ο Κίνσεϊ 12.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου