Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αντάλλαξαν "γαλλικά" Μπουμσόνγκ και Λέτο!

Με αφορμή ένα τάκλιν του Μπουμσόνγκ στον Λέτο, οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν... γαλλικά στην σημερινή (16/2) προπόνηση του Παναθηναικού , όμως με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έσβησε άμεσα...ο πάθος και η ένταση χτυπάνε... κόκκινο, όσο πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις του Παναθηναικού, όπου όλοι οι παίκτες δείχνουν υπέρμετρο ζήλο και βρίσκονται στην... τσίτα ενόψει Ολυμπιακού!Κάτω από αυτό το πρίσμα, σημειώθηκε μία αψιμαχία στην προπόνηση της Τετάρτης (16/2), η οποία, όμως κράτησε για πολύ λίγο, με τους πρωταγωνιστές της να δίνουν μετά από λίγα λεπτά τα χέρια και να πηγαίνουν αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια.
Σε μία φάση του οικογενειακού διπλού, ο Μπουμσόνγκ έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Λέτο. Ο αργεντίνος νευρίασε και του ζήτησε το λόγο με όχι και τόσο... κόσμιο τρόπο εις την... γαλλική γλώσσα! Ο δυναμικός αμυντικός του απάντησε και αυτός στα... γαλλικά, με τον Σισέ να παίρνει αρχικά το μέρος του συμπατριώτη του και να ζητάει από τον Λέτο να ηρεμήσει.

Πριν ανάψουν περισσότερο τα αίματα, μπήκε στη μέση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος το... ξέκοψε μία και καλή βάζοντας τον Μπουμσόνγκ και τον Λέτο να ζητήσουν συγνώμη ο ένας από τον άλλον και να δώσουν τα χέρια, με τον πορτογάλο να τους λέει "ηρεμήστε και κρατήστε το πάθος σας για το Σάββατο". 

Οριστικά νοκ άουτ ο Χριστοδουλόπουλος!
Την Τετάρτη (16/2) οριστικοποιήθηκε η απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ακολούθησε θεραπεία και το απόγευμα, αλλά εξακολουθεί να πονάει και το ιατρικό τιμ σήκωσε απαγορευτικό ενόψει Καραϊσκάκη. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου