Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τζόρβας: Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι

Ηταν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δέχθηκαν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Αλέξης Τζόρβας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε σε όσα έλαβαν χώρα στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως "είμαστε ηθικά κακοποιημένοι", ενώ για την διαιτησία είπε "μας πνίγει αυτό που συνέβη και έκρινε το παιχνίδι.  Εγινε κάτι εγκληματικό. Μιλάμε για 3 αποφάσεις καθοριστικές που κρίνανε τον τίτλο".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζόρβας στην εκπομπή "ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ":
Για τα επεισόδια: "Δε φτάνει ένα 24ωρο για να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη χθες. Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι. Μέχρι να καταλάβουμε ότι το Σάββατο χάθηκε ένα πρωτάθλημα θα μας πάρει χρόνο. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Εκείνη την στιγμή δεν συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει. Θα μπορούσαμε κι εμείς να διακόψουμε το ματς με αυτά που ζήσαμε".
Για τη διαιτησία: "Και εμένα και όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μας πνίγει αυτό που συνέβη και έκρινε το παιχνίδι Εγινε κάτι εγκληματικό. Μιλάμε για 3 αποφάσεις καθοριστικές που κρίνανε τον τίτλο. Διότι αν φεύγαμε νικητές αυτή τη στιγμή θα ήταν στο -4 η διαφορά και θα ήμασταν σε τροχιά διεκδίκησης".
Για τον Λέτο: "Μετά το παιχνίδια ο Λέτο –δικαίως για εμένα- έψαχνε τον Τοροσίδη. Αλλά η ένταση των στιγμών είναι μεγάλη. Αυτό που έγινε ήταν προκλητικό. Πήγε να τον βρει για να ζητήσει εξηγήσεις. Οχι για να πιαστεί στα χέρια ούτε τίποτα άλλο. Εγώ πήγα με τον Καραγκούνη να προστατεύσουμε τον συμπαίκτη μας και φυσικά να τον ηρεμήσουμε για να έρθει στο πούλμαν και να αποχωρήσουμε".
Για τον Τοροσίδη: "Η συμπεριφορά του Βασίλη ήταν απαράδεκτη. Κάτι που το παραδέχθηκε και ο ίδιος με την ανακοίνωσή του σήμερα. Βέβαια πρέπει να συζητήσουμε και εμείς κάποια ζητήματα στον Παναθηναϊκό και μετά να δούμε τι θα κάνουμε".
Για την επίθεση που δέχτηκαν: "Δέχθηκα επίθεση μέχρι κάποιο σημείο. Είναι πραγματικότητα. Μόλις τελείωσε το ματς κάποιοι από την ασφάλεια του Ολυμπιακού μας προστάτευσαν και προσπαθούσαν να μας πάνε στην φυσούνα. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο, εγώ, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σωτήρης Νίνης σπρωχτήκαμε, ώστε κάποιοι να συνεχίσουν το έργο τους πάνω μας! Εμείς γυρίσαμε και αμυνθήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για να σωθούμε".
Για τη βία: "Δεν υπάρχει λόγος να σηκώσουμε τους τόνους. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να καταπολεμήσουμε μόνοι μας τη βία. Δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καλό θα είναι να αποσύρονται οι ομάδες σε αυτές τις περιπτώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε τεράστιο ηθικό πλήγμα. Οι δηλώσεις δύο μεγάλων παικτών, του Σισέ και του Ζιλμπέρτο, έδωσαν εικόνα και στο εξωτερικό".
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου