Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Συμπλοκή οπαδών στη Λαμία(εικόνες)

Συμπλοκή οπαδών συνέβη στη Λαμία τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4), με την αστυνομία να επεμβαίνει εγκαίρως στον "τόπο του εγκλήματος" και να αποσοβεί τα χειρότερα.
Τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4), μερίδα οπαδών (περίπου 20) ανέβαινε προς την οδό Καζούλη της Λαμίας, εκεί όπου η "Θύρα 7" έκανε εκδήλωση.

Το σημαντικότερο είναι ότι τη στιγμή που πήγε να ξεκινήσει ο καβγάς, οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έκαναν περιπολίες στις γύρω περιοχές έσπευσαν στο σημείο, διαλύοντας τη σύρραξη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "lamiareport", οι οπαδοί των δύο "στρατοπέδων" διαλύθηκαν, ένας από αυτούς προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ένας άλλος ένας ξυλοκοπήθηκε.

Όπως είναι λογικό, δημιουργήθηκε αναστάτωση στον κόσμο που βρισκόταν στα γύρω μαγαζιά και που δεν είχε αντιληφθεί τί είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, έσπευσε κι' άλλη αστυνομική δύναμη, καθώς υπήρχε ο φόβος νέας συμπλοκής, η οποία ευτυχώς δεν έγινε. Σημειώνουμε ότι οι περιπολίες στις γύρω περιοχές και σε συνδέσμους συνεχίζονται, ώστε να εντοπιστούν άτομα τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν φασαρίες.

Εικόνες από το περιστατικό:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου