Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αποθεώθηκε η αποστολή του Ατρομήτου

Την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους του Ατρομήτου γνώρισε η αποστολή κατά την επιστροφή της από τον Βόλο. Φωταγωγήθηκε το Περιστέρι, έπειτα από εντολή του Δημάρχου.
Ιστορικές στιγμές έζησε το Περιστέρι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, καθώς χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσουν την πιο γλυκιά ισοπαλία που έχει πετύχει ο Ατρόμητος.

Η πρόκριση στον τελικό του θεσμού έδωσε το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια που ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία της περιοχής.
Συνθήματα, καπνογόνα συνέθεταν το πανηγυρικό σκηνικό που στηθεί από χιλιάδες φίλους του συλλόγου με αυτό να κορυφώνεται λίγες ώρες αργότερα, με την συγκλονιστική υποδοχή της αποστολής.

Μάλιστα, με εντολή του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος ήταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιοι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Ατρομήτου, φωταγωγήθηκε η πόλη.

Μία πρώτη γεύση από την υποδοχή που ετοίμαζαν οι εκστασιασμένοι Περιστεριώτες πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με περίπου 200 φιλάθλους της ομάδας του να τον σηκώνουν στους ώμους και να τον αποθεώνουν.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η αποστολή, η οποία εν μέσω συνθημάτων και πανηγυρικού κλίματος από μηχανοκίνητη πορεία που τη συνόδευε, έφτασε στο προπονητικό κέντρο.

Παίκτες αλλά και τεχνική ηγεσία γνώρισαν συγκλονιστικές στιγμές, ενώ λίγο μετά τις 02.00 αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους, με τους συγκεντρωμένους οπαδούς να τους ζητούν να φέρουν τον τίτλο στο Περιστέρι.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου