Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Νέο "επεισόδιο" οπαδών-Δ. Γιαννακόπουλου

Λίγες ώρες μετά τις συστάσεις μερίδας οπαδών προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο για να προβεί σε παρατηρήσεις προς τον ανηψιό του, ο "Ενιαίος Φορέας" εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. "Έχουμε πιάσει πάτο..." είπε ο Θανάσης για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.


Νέα τροπή με διαστάσεις πήρε η διαφαινόμενη "κόντρα" των οπαδών του Παναθηναϊκο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αφορμή, η τελευταία επίθεση που έκανε ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να τα "ακούει" από περίπου 200 οπαδούς στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Περιστέρι στο κλειστό το ΟΑΚΑ.
Οι προτροπές προς τον Θανάση...

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι στην έναρξη των πλέι οφ, όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

"Θελήσαμε να σε δούμε και να σου μιλήσουμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα σε μας και τον ανιψιό σου το Δημήτρη. Εμείς εσένα ξέρουμε, έχεις πει ότι είσαι ο ένας από μας και σε πιστεύουμε. Θέλουμε να μπεις μπροστά και να του μιλήσεις για να σταματήσει αυτή η κόντρα και να μη μας επιτίθεται χωρίς λόγο. Είναι κρίμα ο Παναθηναϊκός να είναι διχασμένος.

Είσαι ο θείος του, είσαι εκείνος που έχει κάνει τόσα για το σύλλογο και θα σε ακούσει. Θέλουμε να μπεις μπροστά και να βοηθήσεις να λυθεί η ιστορία αυτή. Εχει βάλει δίπλα του τον Γκόντζο που κάποτε σας έβριζε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και εσύ δεν αντιδράς" είπαν στον Θανάση Γιαννακόπουλο, υπό το βλέμμα περισσοτέρων από 100 οπαδών.

"Εσείς με αγαπάτε κι εγώ σας λατρεύω και το ξέρετε. Εμένα με λένε Θανάση, όχι Παύλο, ούτε και Δημήτρη. Εγώ είμαι αυτεξούσιος και δεν μπορώ να πω τίποτε σε κανέναν.

Εγω ως Θανάσης μπορώ να σας πω ότι θα προσπαθήσω να του μιλήσω και να δούμε τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα του αλλάξω γνώμη, ή ότι θα φέρω αποτέλεσμα, αλλά εγώ θα του μιλήσω κι αυτό σας το υπόσχομαι" ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΚΑΕ που έδειξε πιο συναινετικός.


"Έχουμε πιάσει πάτο...'


Από την κουβέντα σαφώς και δεν έλειψαν τα δρώμενα και οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, σε μια επανάληψη των λεγόμενών του όπως μετά το τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ, να λέει πως "πιάσαμε πάτο".

"Θέλω να ξέρετε κάτι. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Εχουμε πιάσει πάτο και δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε ακόμα πιο κάτω. Θέλω να είστε ενωμένοι γιατί μας περιμένουν πολύ άσχημες ημέρες" ανέφερε ο "ισχυρός" διοικητικός παράγοντας.

Ανακοίνωση με βέλη από "Ενιαίο Φορέα"

Λίγα λεπτά μετά την συνάντηση οπαδών και Θανάση Γιαννακόπουλου, ο "Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13", εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.




Μεταξύ άλλων αναφέρει με λεπτομέρειες πολλά από τα γεγονότα που τον έβαλαν στο στόχαστρο των οπαδών και χαρακτηρίζει ως "καμένο χαρτί" τον γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

"Κάποτε ήσουν μία μεγάλη ελπίδα για όλους μας, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για την Θύρα 13, στο πρόσωπό σου βλέπαμε έναν άνθρωπο νέο και με όρεξη να προσφέρει στο σύλλογο, έναν άξιο συνεχιστή της οικογένειάς του. Πιστεύαμε ότι είχαμε βρει τον άνθρωπό μας και εμείς και όλος ο Παναθηναϊκός.

Μείναμε, όμως, με την ελπίδα. Πως γίνετε να είσαι ο συνεχιστής της πιο αγαπημένης οικογένειας του Παναθηναϊκού και να σε βρίζουν όλοι; Πως γίνετε να φέρεσαι χειρότερα από αυτούς που μισήσαμε τόσα χρόνια; Κι όμως τα κατάφερες μικρέ Δημήτρη. Είσαι πια ένα καμένο χαρτί για όλους μας και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσουμε να σκεφτόμαστε έτσι για σένα. Κι όμως είμαστε τώρα εδώ, και θα γίνουμε πολύ χειρότερα, γιατί εσύ και μόνο εσύ το θέλησες. Εσύ διάλεξες αυτό το δρόμο... μικρέ.

Για να φτάσουμε, όμως, εδώ έκανες πολλά, εσύ και η εφημερίδα σου. Δείξαμε και δείχνουμε ανοχή λόγω του ονόματος της οικογενείας σου αλλά εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα και κανέναν. Έκανες πάρα πολλά, με αποκορύφωμα την τελευταία περίοδο, που μας αντιμετωπίζεις σαν μισητούς σου εχθρούς. Δεν πειράζει, μικρέ, ίσως κάποτε να μεγαλώσεις..." αναφέρει αρχικά η μακροσκελής ανακοίνωση.
 Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου