Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μέσι στο facebook!

O Λίο Μέσι αποφάσισε να ανοίξει σελίδα στο facebook, η Μπαρτσελόνα το ανακοίνωσε επίσημα και μέσα σε 24 ώρες έφτασε σχεδόν τα 7 εκατομμύρια likes!
"Γειά σας! Καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστώ για τον μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που έχω λάβει. Είμαι ενθουσιασμένος! Από εδώ και στο εξής θα έχουμε πιο στενή επικοινωνία... μέσω του facebook", ήταν το πρώτο μήνυμα του Λίο Μέσι στην προσωπική του σελίδα την οποία άνοιξε στο facebook.
Ένα μήνυμα το οποίο το έγραψε μόλις έφτιαξε το λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι πρόκειται για τον επίσημη σελίδα του Αργεντίνου με αποτέλεσμα τα likes να... πέσουν βροχή.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή, 24 ώρες περίπου μετά το άνοιγμα της σελίδας, ο Λίο Μέσι έχει κοντά στα 7 εκατομμύρια φίλους!

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τα νέα του Μέσι μέσα από το facebook, μπορεί να πατήσει το.. μαγικό like στη σελίδα του. Επί τη ευκαιρία, περάστε και από την επίσημη σελίδα του SPORT 24 στην οποία μπορείτε να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις 24 ώρες το 24ωρο!
Πηγή http ://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου