Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Φλερτ Πάτο με κόρη Μπερλουσκόνι;

Φωτιά στα ιταλικά δημοσιογραφικά στέκια έβαλε αποκάλυψη περιοδικού, το οποίο κάνει λόγο για αμόρε μεταξύ της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι και του επιθετικού της Μίλαν, Αλεσάντρε Πάτο
Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του "Novella 2000", η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της μετά τον χωρισμό με τον επί μία δεκαετία σύντροφό της, Τζόρτζιο Βαλαγκούτσα (από τον οποίο έχει αποκτήσει μάλιστα και δύο παιδιά), το οποίο συμπεριλαμβάνει και τον... Αλεσάντρε Πάτο!

Ο Πάτο προέρχεται και αυτός από διαζύγιο με τη γυναίκα του, η οποία είναι διάσημη τηλεπερσόνα στη Βραζιλία, και σύμφωνα με το ίδιο μέσο οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά από τότε που η πρωτότοκη κόρη του Ιταλού πρωθυπουργού ανέλαβε πόστο στο τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας των "ροσονέρι".
Η γένηση του συγκεκριμένου φλερτ ήταν κάτι που ψιθυριζόταν από καιρό, όμως η πρώτη που "έβγαλε στη φόρα" το όνομα του Πάτο ήταν η "ειδική" σε κουτσομπολίστικα θέματα, Γκαμπριέλα Σασόνε, παίρνοντας αφορμή από τον εκδηλωτικό πανηγυρισμό της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι μετά το νικητήριο γκολ του Βραζιλιάνου φορ κόντρα στην Κιέβο.

Για όσους πάντως είναι υπέρμαχοι της λαϊκής ρήσης "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", να αναφέρουμε πως η λατρεμένη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αλεσάντρε Πάτο φωτογραφήθηκαν σε κοινή δημόσια έξοδό τους σε εστιατόριο πριν από μερικές ημέρες...
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου