Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέα επίθεση Μαρινάκη σε Παναθηναϊκό

Έληξε η ανακωχή μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μετά τις νέες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε στη συνεδρίαση της ΕΠΟ ότι "... Ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ποδόσφαιρο".
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε ξανά στην επίθεση, σημάνοντας παράλληλα τη λήξη της ανακωχής των τελευταίων ημερών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, στο οποίο παρέστη με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Super League, τόνισε ότι "... ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ποδόσφαιρο", υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι "... είναι η χειρότερη ομάδα σε επεισόδια".
Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης συνέχισε την... αντεπίθεση λέγοντας ότι "... είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην UEFA".


Όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ για τον παραγκωνισμό των διαιτητών του ντέρμπι, έως το τέλος της σεζόν απάντησε: "Κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία, φοβίζουν τους διαιτητές κι έχουμε διαιτησίες όπως του Τσινιάρη και του Παμπορίδη".

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια: "Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος, τι θέλετε, να τον βγάλω στο δρόμο;", είπε ο επικεφαλής του Ολυμπιακού.

Η επιβεβαίωση από τον Τζόνι Βεκρή

Ο Τζόνι Βεκρής (σ.σ Γ' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού) ο οποίος παρέστη επίσης ως εκπρόσωπος της Super League στο ΔΣ της ΕΠΟ με δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

"Το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό. Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε εμάς ότι δεν ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι, από κατήγοροι μετά από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Εμείς απαντήσαμε ότι η αξιοπιστία κρίνεται από αυτόν που έχει θεσμικό ρόλο", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου