Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση από αγνώστους στον Τρύφωνα

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Σπύρος Τρύφωνας, που ήταν βοηθός του Δημήτρη Καλόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μόλις αφίχθη στην Κέρκυρα από όπου κατάγεται. Τον γλίτωσαν φίλαθλοι της Κέρκυρας, που επέστρεφαν μαζί με την αποστολή των Φαιάκων από την Τρίπολη
Ο Τρύφωνας, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ελληνική διαιτησία εξαιτίας της κάκιστης απόδοσής του στο Καραϊσκάκη, μόλις έφτασε στο νησί των Φαιάκων κινδύνεψε να τραυματιστεί από αγνώστους.
Περίπου πέντε έξι άτομα περίμεναν τον βοηθό του Καλόπουλου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και μόλις εμφανίστηκε του επιτέθηκαν. Για καλή του τύχη με το ίδιο αεροπλάνο έφτασαν στο νησί φίλοι της Κέρκυρας, που επέστρεφαν μαζί με την αποστολή της ομάδας από την Τρίπολη και το ματς με τον Αστέρα.
Μόλις οι φίλαθλοι της Κέρκυρας είδαν την επίθεση, που δέχθηκε ο Τρύφωνας, έσπευσαν να τον βοηθήσουν και συνεπλάκησαν με τους αγνώστους, που έκαναν την επίθεση στον διεθνή βοηθό, γλιτώνοντάς τον ουσιαστικά από τα χειρότερα.
Από εκεί και πέρα, η καριέρα του Σπύρου Τρύφωνα ως βοηθού θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αφού στην ΚΕΔ είναι αποφασισμένοι να τον... τελειώσουν από τους πίνακες.
Πιθανό είναι το ίδιο ενδεχόμενο και τον Δημήτρη Καλόπουλο. Ο επίσης διεθνής διαιτητής θα μπει στον πάγο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα αποφασιστεί αν θα διαγραφεί από τους πίνακες ή όχι.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου