Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε: "Η διαφορά δείχνει την πραγματικότητα"

Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα δείχνει την πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως φοβήθηκε μόνο για την ισοπαλία
Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα είναι και αυτή που δείχνει την πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν φοβήθηκε μήπως ηττηθούν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά μόνο για την ισοπαλία
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροί ωστόσο μετά την ισοφάριση του σκορ και για περίπου 15 λεπτά δεν παίξαμε καλά αφού επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει το κέντρο.

Είχαν μάλιστα και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σισέ. Το ματς πήγαινε για ισοπαλία, πιέσαμε για δεύτερο γκολ, ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω και εμείς σταθήκαμε τυχεροί και βάλαμε γκολ στο τέλος.

Εμείς βγήκαμε στο γήπεδο για την νίκη. Ισοφαριστήκαμε σε μια ανύποπτη φάση που δεν ήταν καν σουτ για γκολ. Στο τέλος μας χαμογέλασε η τύχη και πήραμε την νίκη. Δεν φοβήθηκα μήπως χάσουμε. Ίσως μόνο για την ισοπαλία.

Δίνουμε μεγάλο ρόλο στο διαιτητή. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στις επίμαχες φάσεις. Η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα δείχνει την πραγματικότητα. Δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Απλά πήραμε ένα ντέρμπι. Ο κίνδυνος είναι να νομίζουμε ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου