Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Εκανε μήνυση στον Μαρινάκη ο Σισέ!

Η απόφαση του Τζιμπρίλ Σισέ έγινε πράξη και το μεσημέρι της Παρασκευής (29/2) ο δικηγόρος του, Δημήτρης Βερβεσός, κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και κατά κάθε υπεύθυνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του γάλλου παίκτη
Ο Δημήτρης Βερβεσός βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Ευελπίδων και κατέθεσε μήνυση, δηλώνοντας: "Εχω εντολή να καταθέσω μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε υπευθύνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του".
Επίσης, ο δικηγόρος του Τζιμπρίλ Σισέ, σχολίασε: "Αυτά που έγιναν δεν τιμούν ακόμα και τους πιο φανατικούς Ολυμπιακούς. Ο Σισέ τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια ομάδα και αν παίζει. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Έχουμε πάει αρκετά πίσω".
Επίσης, ο κ. Βερβεσός αναφέρθηκε και στην πρόθεση του Σισέ να καταγγείλει σε UEFA και FIFA τα όσα συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πέρα από τα αθλητικά δικαστήρια θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, θα φτάσουμε σε UEFA, FIFA, παντού, όπου μπορεί να βρει δικαίωση. Θα ενημερωθείτε για αυτά. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που συμβαίνει και νιώθουμε βαθύτατη απογοήτευση".
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου