Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μαχαίρι στον Σισέ

Μαχαίρι στον Τζιμπρίλ Σισέ έβγαλαν... για να του το δώσουν 50 παιδιά από τη σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο. Οι "μικροί" του "τριφυλλιού" θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την εκτίμηση και την αγάπη τους προς τον μεγάλο Γάλλο σέντερ-φορ.
Το κρητικό μαχαίρι που του έδωσαν έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, είχε χαραγμένες πάνω δύο μαντινάδες, άκρως κολακευτικές για τον αρχηγό των "πρασίνων".
"Δώρο τιμής και σεβασμού στον αρχηγό που αξίζει

Κρήτες Παναθηναϊκούς πάντα να σου θυμίζει".



Κι η δεύτερη:



"Άντρα θυμίζεις Κρητικό, πράμα που δεν μασάει.

Θεό και ηγέτη σ' έχουμε που δεν τα παρατάει".


Μαρίνος: "Δεν ήμασταν καλοί"

Στα όσα έγιναν το προηγούμενο Σάββατο και επηρέασαν τους "πράσινους" είπε μετά το τέλος του ματς ο Στέργος Μαρίνος.

"Δεν είναι δικαιολογία το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο μας επηρέασε σίγουρα ψυχολογικά και για αυτό είχαμε αυτή την εικόνα" είπε ο μέσος του "τριφυλλιού".

 

Γόντικας: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Γόντικας ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπαράσταση του. "Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη στήριξη σε μια αρκετά δύσκολη βραδιά τόσο από καιρικές όσο και ποδοσφαιρικές συνθήκες.

Μπορεί να μην ήταν όλα να είναι τέλεια αλλά ο κόσμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα και τηρουμένων των αναλογιών αντέδρασε πάρα πολύ σωστά. Εμείς ως ΠΑΕ τους ευχαριστούμε".

Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να καταθέσουν μέσα στην εβδομάδα τις προτάσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε: "Θα γίνουν πολύ σύντομα".

Τζόρβας: "Το Καραϊσκάκη στο μυαλό μας"

Ο Αλέξης Τζόρβας έδωσε τη δική του εκδοχή μετά το τέλος του ματς λέγοντας: "Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες . Όλα αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και στο μεσοδιάστημα μέχρι το σημερινό αγώνα ήταν στο μυαλό μας. Στο παιχνίδι ενδεχομένως εμφανιστήκαμε με κακή ψυχολογία.

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Η καλύτερη φετινή. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα, η ένδειξη διαμαρτυρίας και η στάση του κόσμου που θέλησε να διαμαρτυρηθεί μας επηρέασαν. Βέβαια όλη την εβδομάδα κάναμε έκκληση ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθεί όσο πιο κόσμια γίνεται. Αυτό έκαναν. Μας έδειξαν ότι είμαστε ηθικοί νικητές.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ενωμένος. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, υπάρχουν υπηρεσιακά πρόσωπα στη διοίκηση σε μια χρονιά που έχουν συμβεί πολλά . Εμείς όμως είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα δεύτερη. Αυτό που θέλουμε από εδώ και πέρα είναι να τελειώσουν οι έξι αγωνιστικές και μετά να πάμε στα πλέι οφ με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται". 

Κλέιτον: "Δυνατό συναίσθημα"

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επανεμφάνιση του ήταν ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος μετά το ματς υπογράμμισε: "Ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη που έχει στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε παρά την ισοπαλία".

Καραγκούνης: "Δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστούμε"

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν σκληρός στην κριτική του λέγοντας ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

"Το ξέραμε από πριν ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Δεν έπρεπε να αποπροσανατολιστούμε από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν πρέπει μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του. Παρά τις συνθήκες ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 15λεπτο. Είχαμε ρυθμό.

Ξεπεράσαμε την πρώτη διακοπή για το πανό, τη δεύτερη το ίδιο, η τρίτη που διήρκησε 3-4 λεπτά μας έφερε εκνευρισμό. Χάσαμε το ρυθμό μας. Προηγήθηκε ο αντίπαλος και έγινε ό,τι έγινε" ήταν τα λόγια του "Κάρα".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου