Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Ομόνοιας

Υπό έντονες αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Ομόνοιας την Πέμπτη (24/02). Περίπου 200 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, Ηλίας Πούλλος, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και φώναξαν συνθήματα κατά των παικτών, διαμαρτυρόμενοι για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των πρασίνων.
Παρόλο που η διοίκηση της Ομόνοιας είχε ζητήσει το αντίθετο, μεγάλη μερίδα οπαδών βρέθηκε στο Ηλίας Πούλλος με στόχο να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας. Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, οι φίλαθλοι παραβίασαν την είσοδο και μπήκαν στο προπονητικό κέντρο ζητώντας να μιλήσουν με τους παίκτες, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό.
Οταν οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την προπόνησή τους, οι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως "Βγάλτε την φανέλα" και "Παίξτε μπάλα", και κινήθηκαν προς το μέρος των παικτών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η προπόνηση για δέκα λεπτά.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι οπαδοί απομακρύνθηκαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τους παίκτες να συνεχίζουν κανονικά την προπόνησή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο Ηλίας Πούλλος για να εξομαλύνουν την κατάσταση, αλλά αποχώρησαν την ώρα που οι οπαδοί μπήκαν στο προπονητικό κέντρο.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου