Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απόπειρα δολοφονίας κατά Μουρίνιο!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην είδηση ότι άγνωστος άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον Ζοζέ Μουρίνιο.
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena SER", άντρας αποπειράθηκε να επιτεθεί με μαχαίρι στον Πορτογάλο τεχνικό, στο αεροδρόμιο της Κορούνια.

Ο Μουρίνιο είχε μόλις φτάσει με την υπόλοιπη αποστολής της Ρεάλ στην Κορούνια για το παιχνίδι με την Ντεπορτίβο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σωματοφύλακας του Μουρίνιιο, που λέγεται Εδουάρδο, ένιωσε κάποιον έντονο πόνο, στην προσπάθεια του να προφυλάξει τον Μουρίνιο, όταν αρκετός κόσμος επιχείρησε να αποσπάσει κάποιο αυτόγραφο του, όπως συνηθίζεται στις αφίξεις της Ρεάλ σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας. Τόσο ο Μουρίνιο όσο και οι παίκτες της "βασίλισσας" κάθονται στον διάδρομο και χαιρετούν τους φίλους της ομάδας, υπογράφοντας αυτόγραφα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πληγή του σωματοφύλακα είχε βάθος τέσσερα εκατοστά, γεγονός που αποδεικνύει ότι σκοπός της επίθεσης ήταν να τραυματίσει θανάσιμα ο τεχνικός της "βασίλισσας". Ο άντρας της προσωπικής ασφάλειας του Μουρίνιο, είναι καλά στην υγεία του και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επίσης, η διοίκηση της Ρεάλ προσπάθησε να κρατήσει μυστικό το γεγονός, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό τα μέτρα ασφαλείας προς τον Μουρίνιο είναι ενισχυμένα,καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έχουν θορυβηθεί από το γεγονός.

Οι αστυνομικές Αρχές της Γαλικίας έχουν σημάνει συναγερμό και προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος κατάφερε μέσα στο χαμό να διαφύγει.

Σύμφωνα με γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τον σωματοφύλακα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα αιχμηρό αντικείμενο, που πέτυχε τον Εδουάρδο κάτω από τη μασχάλη και κοντά στον πνεύμονα.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου