Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κόλλησαν στο "Χ" Η.Π.Α και... Μέσι

Η Αμερική, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Αργεντινή, η οποία στηριζόταν μόνο στις εμπνεύσεις του Μέσι. Ο Καμπιάσο άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει για τις Η.Π.Α ο 18χρονος, Κολομβιανής καταγωγής, Χουάν Αγουδέλο.

Τι κι αν ο Μέσι περνούσε όποτε ήθελε σα σταματημένους τους Αμερικανούς, γκολ δεν κατάφερε να βάλει. Ο Χάουαρντ λες και το χε βάλει στοίχημα να μη δεχτεί γκολ από τον σταρ της Μπαρτσελόνα, είχε απάντηση σε κάθε απειλή του.

Η "αλμπισελέστε" κατάφερε να προηγηθεί στο 42ο λεπτό. Ο Μέσι με εξαιρετική ενέργεια γύρισε την μπάλα στον Ντι Μαρία, εκείνος πλάσαρε, ο Χάουαρντ απέκρουσε, αλλά ο Καμπιάσο πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 0-1.
Η Αργεντινή έχασε κι άλλες ευκαιρίες με μαέστρο τον Μέσι, ωστόσο οι ΗΠΑ ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο και του Αγουδέλο και άρχισαν να απειλούν με αξιώσεις την εστία του Αντούχαρ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 54ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ντόνοβαν, ο Μποκανέγκρα έστειλε μια κεφαλιά προς την εστία, ο Αντούχαρ έδιωξε προσωρινά, αλλά εκεί που πήγε η μπάλα καραδοκούσε ο νεαρός Αγουδέλο, που με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο του γκολ σε τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Οι συνθέσεις

Η.Π.Α. (Μπομπ Μπράντλεϊ, 4-4-2): Χάουαρντ, Σπέκτορ (46' Τσάντλερ), ΝτεΜέριτ, Ονιέγου, Μποκανέγκρα, Ντέμπσεϊ, Μπράντλεϊ, Μορίς Εντού, Ντόνοβαν, Άλτιντορ, Τζερμέν Τζόουνς (46' Αγουδέλο)
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Σέρχιο Μπατίστα, 4-3-3): Αντούχαρ, Χαβιέρ Ζανέτι, Μπουρντίσο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Ρόχο, Μπανέγα, Μαστσεράνο, Καμπιάσο (72' Μπίλια),  Ντι Μαρία, Μέσι, Λαβέτσι
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου