Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τα τατουάζ πρόδωσαν την απάτη δίδυμων αδελφών!

Τον δίδυμο του αδελφό χρησιμοποίησε παλαίμαχος αστέρας του μπέιζμπολ για να βγάλει... ξεκούραστο χρήμα σε αγώνα πυγμαχίας
Ο Ντέιμον Φέλντμαν, διοργανωτής αγώνων πυγμαχίας ανάμεσα σε διασημότητες, βρίσκεται σε διαμάχη με τον παλαίμαχο αστέρα του μπέιζμπολ, Χοσέ Κανσέκο, καθώς ο δεύτερος αντί να πάει να αγωνιστεί όπως είχε συμφωνήσει σε κλαμπ του Χόλιγουντ, έστειλε τον... δίδυμο αδελφό του!

Ο Χοσέ τα τελευταία χρόνια βγάζει έξτρα εισόδημα συμμετέχοντας σε αγώνες πυγμαχίας διασημοτήτων, ωστόσο το περασμένο Σάββατο δεν παρουσιάστηκε ο ίδιος σε προγραμματισμένο ματς, αλλά ο δίδυμος αδελφός του, Οζι, ο οποίος μάλιστα απαιτούσε να πληρωθεί όλο το ποσό από τον Φέλντμαν πριν παλέψει.
"Είμαι αηδιασμένος" δηλώνει ο διοργανωτής του αγώνα. "Συμφωνήσαμε με τον Χοσέ στα 10.000$, του έδωσα τα μισά και τα υπόλοιπα θα τα έπαιρνα μετά το ματς. Ωστόσο ο τύπος που υποτίθεται ότι ήταν αυτός, όταν ήρθε στο κλαμπ ήθελε το ποσό πριν το ματς και μάλιστα μόνο σε μετρητά", αφηγείται ο Φέλντμαν.

Πως όμως αποκαλύφθηκε η απάτη; Κάποιοι... παρατηρητικοί θεατές στο κλαμπ, διαπίστωσαν ότι τα τατουάζ στο κορμί του υποτιθέμενου Χοσέ Κανσέκο ήταν διαφορετικά από αυτά που πραγματικά έχει! Τελικά ο Οζι δεν αγωνίστηκε και αποχώρησε μάλιστα από το συγκεκριμένο μέρος με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Το σίριαλ θα έχει και... συνέχεια καθώς ο Φέλντμαν, ο οποίος φυσικά και δεν έδωσε στον "Χοσέ" το ποσό που το χρώσταγε, απαιτεί από τον παλαίμαχο παίκτη του μπέιζμπολ να του επιστρέψει και τα 5.000$ που έλαβε ως προκαταβολή.

Από την μεριά του ο Χοσέ Κανσέκο έδωσε τη δική του εξήγηση μέσω Twitter: "Να είστε πολύ προσεκτικοί με τον Ντέιμον Φέλντμαν που διοργανώνει αγώνες πυγμαχίας διασημοτήτων. Δεν πρόκειται να σας πληρώσει αν παλέψετε για εκείνον".

Αν όμως δεν καμάρωνε όπως στη φωτογραφία με πρώτη... μούρη το τατουάζ, ίσως τώρα να διαπίστωνε αν τελικά ο Φέλντμαν τον πλήρωνε. Η' μάλλον αν πλήρωνε τον... αδελφό του!
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου