Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μίντλετον ο γηραιότερος!


Ο Ντάριλ Μίντλετον έκανε ντεμπούτο στη ισπανική λίγκα με τη φανέλα της Βαλένθια και έγινε έτσι ο πιο μεγάλος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στην ACB, αφήνοντας δεύτερο τον Χίγκινς
Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της ACB ο Μίντλετον έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Βαλένθια από την οποία αποκτήθηκε πριν δύο εβδομάδες και τελικά έγραψε ιστορία.

Σε ηλικία 44 ετών, 8 μηνών και 6 ημερών ο Μίντλετον αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Βαλένθια με αντίπαλο τη Λαγκούν Άρο για 9 λεπτά και έγινε ο μεγαλύτερος παίκτης που αγωνίστηκε στην ACB.
Έτσι, λοιπόν, άφησε πλέον πίσω του τον Μάικ Χίγκινς ο οποίος είχε παίξει το τελευταίο του ματς με την Ομπραντόιρο σε ηλικία 43 ετών, ενός μήνα και 18 ημερών.

Για πρώτη φορά στην Ισπανία, ο γερόλυκος των γηπέδων, Ντάριλ Μίντλετον ο οποίος είχε αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό πριν από μερικά χρόνια, για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην ισπανική λίγκα τη σεζόν 1991-92 με τη Χιρόνα. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Κάχα Σαν Φερνάντο, την Μπαρτσελόνα και τη Μπανταλόνα, ενώ έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής με τη Μπαρτσελόνα.

Παίζοντας την Κυριακή 27/3 με τη Βαλένθια έφτασε αισίως τις 395 συμμετοχές στην ACB όντας 10ος στα ριμπάουντ και 21ος στα λεπτά συμμετοχής.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου