Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το τάε-κβον-ντο χτύπημα του Ίμπρα!

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας "πήρε φωτιά", με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να χτυπάει με ιπτάμενη... κλωτσιά τον Κρίστιαν Βίλχεμσον, ύστερα από έντονο καυγά των δύο συμπαικτών!

Μπορεί η Εθνική Σουηδίας να μην έδωσε ματς περασμένο διήμερο και να προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μολδαβία (προκριματικά Euro 2012) ωστόσο κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, χάρη στον επεισοδιακό τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σαββατιάτικη προπόνηση των διεθνών της.

Και αυτό γιατί ο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, και ο άσος της Αλ-Χιλάλ Κρίστιαν Βίλχεμσον "παρεξηγήθηκαν" μετά από ένα δυνατό τάκλιν που έγινε στην προπόνηση, με αποτέλεσμα ο "Ίμπρα" να "τιμωρήσει" τον συμπαίκτη του με μία εντυπωσιακή εναέρια κλωτσιά, θυμίζοντας αθλητή πολεμικών τεχνών παρά ποδοσφαιριστή...
Για κακή τους τύχη το επεισόδιο αυτό όχι μόνο δεν έμεινε κρυφό αλλά "βγήκε στον αέρα", με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας "Aftonbladet" να προβάλλει το επίμαχο βίντεο μέσω της ιστοσελίδας της.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον εκπρόσωπο Τύπου της εθνικής ομάδας της Σουηδίας να τοποθετηθεί επίσημα, με τον ίδιο να προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας ότι οι παίκτες παραμένουν καλοί φίλοι και απλώς "πείραζε" ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμφανίζει επιθετική... διάθεση απέναντι σε κάποιον συμπαίκτη του, αφού στο ξεκίνημα της σεζόνείχε προκαλέσει αίσθηση η κλωτσιά από πίσω με την οποία είχε "υπογράψει" την πλάτη του νεαρού Στράσερ κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μίλαν.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου