Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Σπουδαία νίκη για τη Βουλιαγμένη

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους ημέρα, ωστόσο πρόσφεραν θέαμα σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 4-2 και 5-3, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε 5-5 με γκολ του Ζάχου Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Κι ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι στα τελευταία λεπτά ήταν πιο ψύχραιμος και ικανός να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος Κατσαούνης έφυγε στην κόντρα και στην εκπνοή της αναμέτρησης "κρέμασε" τον γκολκίπερ του ΠΑΟ, Φίλιππο Καραμπέτσο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, η οποία σε μεγάλο βαθμό της χαρίζει και τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.
"Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με μεγαλύτερη ευκολία. Τέτοιες νίκες μας μεγαλώνουν και δείχνουν ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα", δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 1-1, 1-2.
Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Ελμισιάν 2, Βουλγαράκης 1, Γκακ 1, Γούνας 1, Κατσαούνης 1.
Παναθηναϊκός (Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος): Γ. Αφρουδάκης 2, Στελλάτος 1, Φαναριώτογλου 1, Ζ. Αφρουδάκης 1.
* Στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάθισε ο δεύτερος γκολκίπερ, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός ήταν τιμωρημένος.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου