Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τυλίγουν δέματα για την ομάδα!

Οι παίκτες της νορβηγικής Νάιμπεργκσουντ (Β΄ κατηγορία) πακετάρουν δέματα προκειμένου να σώσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο από τη χρεοκοπία.
Η "Σούντετ" βρέθηκε ένα βήμα πριν την καταστροφή αφού λόγω οικονομικών ατασθαλιών η νορβηγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αρνούνταν να χορηγήσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής.

Τελικά χάρη στην παρέμβαση του Δήμου βρέθηκαν 90.000 ευρώ και η Νάϊμπεργκσουντ θα μπορέσει να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.
Το θέμα σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται λήξαν καθώς η διοίκηση του συλλόγου δυσκολεύεται να βρει οικονομικούς πόρους προκειμένου να βγει η σεζόν.

Έτσι οι παίκτες του συλλόγου, το πήραν πάνω τους. Φόρεσαν γάντια, σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν να πακετάρουν δέματα. Στόχος τους, να συγκεντρώσουν μέσα από τη νέα εργασία τους περίπου 6.000 ευρώ τα οποία θα καταλήξουν στα ταμεία της Νάιμπεργκσουντ.

Ο γκολκίπερ Ζόραν Μιγιάνοβιτς έχει αναλάβει τον συντονισμό της ομάδας και οι παίκτες πραγματοποιούν βάρδιες ανά τετράδα.

"Ο στόχος είναι να πακετάρουμε ανά μία ώρα 100 δέματα" σχολίασε ο Μιγιάνοβιτς.

"Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να συγκεντρώσει χρήματα. Όλοι μας πρέπει να εμπλακούμε σε αυτή τη υπόθεση" υποστήριξε ο μέσος Μίρζα Ντουράκοβιτς για να συμπληρώσει: "Δεν είναι καλή προπόνηση, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου