Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τι γράφουν στο Twitter διάσημοι ποδοσφαιριστές


Από τους πιγκουίνους που δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει ο Πικέ μέχρι το μετρό που πήρε μετά από 5 χρόνια ο Φάμπρεγκας αλλά και το iPad 2 το οποίο δεν αγόρασε τελικά ο Ντουντού! Διαβάστε τι έγραψαν γνωστοί παίκτες τις τελευταίες 2-3 μέρες στο Twitter.
To Τwitter έχει μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς όλο και περισσότεροι αθλητές το χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους, μοιράζοντας τις καθημερινές τους- και όχι μόνο- σκέψεις.

Το Sport24.gr παρακολουθεί τους λογαριασμούς διάσημων μεταφέροντας μάλιστα πρώτο την περίφημη ατάκα του Πικέ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό! Για να δούμε όμως τι απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα μερικούς από αυτούς...

Η Ισπανία βρίσκεται στη Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2012 και οι παίκτες της ασχολούνται με το κρύο. "Πιγκουίνοι στη Λιθουανία! Τα πάντα είναι χιονισμένα... Θα ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία αλλά τα χέρια μου θα πάγωναν όσο θα την τραβούσα", αναφέρει ο Ζεράρ Πικέ ενώ ο Σέρχιο Ράμος είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση του χλοοτάπητα: "Είμαστε στο ξενοδοχείο. Εδώ έχει αρκετό κρύο. Ευτυχώς ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι όσο κακός λένε και μπορείς να παίξεις".

Με τα προκριματικά ασχολήθηκε και ο Σαμί Νασρί, που έγραψε για το ματς της Γαλλίας με το Λουξεμβούργο: "Σημαντική νίκη. Είμαι τρομερά υπερήφανος που φόρεσα για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας". Την ίδια στιγμή ο Κακά ενημερώνει τους φαν του για τον τραυματισμό του: "Καλημέρα! Πολύ σημαντική εβδομάδα για το γόνατο μου, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ο Θεός να σας ευλογεί, καλή εβδομάδα σε όλους!"

Πάμε στο Λονδίνο όπου ο Σεσκ Φάμπρεγκας έπαθε πολιτισμικό σοκ καθώς ξαναχρησιμοποίησε μετά από πολύ καιρό το μετρό: "Σήμερα πήρα το μετρό μετά από 5 χρόνια. Ενας φίλαθλος της Αρσεναλ μου έδειξε το που να πάω. Τι θα έκανα χωρίς εσάς;"

Εκεί βρέθηκε και ο Ντουντού που... σιγά μην δεν πόσταρε: "Πέντε μέρες ελεύθερες... Είναι όμορφα στο Λονδίνο, αλλά παραιτήθηκα από την προσπάθεια να αγοράσω το νέο iPad 2 λόγω της μεγάλης ουράς. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά."

Στο τελευταίο του tweet,  ο έτερος "δικός" μας Βραζιλιάνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μας ευχήθηκε ένα καλό βράδυ: "Ωρα να ξεκουραστώ μάγκες, καλή νύχτα σε όλους".

Bonus, o... μπασκετικός!

Αν και ξεκινήσαμε με μπάλα, ας κάνουμε και μια αναφορά στο Πάου Γκασόλ που μόλις αφίχθηστον κόσμο του Twitter: "Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα στο twitter. Ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω στις 30 του μήνα. Καμία πρόταση?" Και για όσους αναρρωτιούνται, ο Ισπανός διαφημίζει το videochat που θα κάνει μέσω facebοok εκείνη την μέρα.
 Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου