Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ο Τόρες έγινε... ανέκδοτο

Μπορεί ο Φερνάντο Τόρες να πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου ωστόσο συνεχίζουν να βγάζουν ανέκδοτα για την αφλογιστία του και να τον... πουλούν στο ebay!
Μετά από 903 αγωνιστικά λεπτά (σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Ισπανία) ο άνθρωπος των 50 εκατομμυρίων λιρών επιτέλους σκόραρε και γέμισε με δάκρυα συγκίνησης τους φίλους της Τσέλσι ανά τον κόσμο.

Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τους... δαίμονες των πληκτρολογίων από το συνεχίσουν να τον πειράζουν με αμείωτο ρυθμό, βγάζοντας το ένα ανέκδοτο μετά το άλλο.
Εμείς ψάξαμε και βρήκατε τα πιο πετυχημένα και τα οποία πραγματικά είναι αστεία. Βέβαια δυστυχώς για να τα καταλάβετε θα πρέπει να γνωρίζετε έστω και λίγο την Αγγλική γλώσσα, αφού το χιούμορ παίζει με τις λέξεις.

Το μπαρ...

Ο Φερνάντο τόρες μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει: "Φέρε μου δυο 'χτυπήματα' σε παρακαλώ". ο Μπάρμαν του απαντάει: "Δεν είσαι αυτός που γνώριζα..."

* Fernando Torres walks into a bar and says, "I'll have a couple of shots please." The barman says, "That's not like you."

Επικοινωνίες...

"Ναι καλησπέρα τεχνική υποστήριξη πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;", "Δεν μπορώ να βρω...  επαφή", "Το όνομα σας";, "Φερνάντο Τόρες"

** "Hello PC World technical support can I help you?"....I can't connect with the net(είναι και το δίχτυ στα αγγλικά).."No problem. May I take your name sir?"...Yes, its Mr Torres!

Ο Τόρες στο  Ebay...


(Κάποιος "σατανάς" τον έβαλε για πούλημα)

Κλείνοντας...

Ένα γνωστό blog αναφέρει τι κοσμοϊστορικά γεγονότα συνέβησαν τη στιγμή που σκόραρε το Τόρες:

- Απολιθωμένοι δεινόσαυροι ζωντάνεψαν και περπάτησαν στη γη, όμως δυστυχώς δεν ήταν πολλοί για να ακούσουν το γκολ του Τόρες.

- Ο ήλιος επιτέλους έκλαψε

- Το φεγγάρι.. ρεύτηκε!

- Η φωνή του Τζάστιν Μπίμπερ έγινε σαν του Βίνσεντ Πράις
Πηγή : http://www.sport24.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου