Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Αντικατέστησε το Κύπελλο του Βασιλιά με... εφεδρικό

Το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε το Κύπελλο που μόλις είχε κατακτήσει στον τελικό του Copa del Rey, ωστόσο οι "μερένγκες" το αντικατέστησαν με εφεδρικό που είχε φτιάξει οπαδός της ισπανικής ομάδας. Δείτε φωτογραφία από το κατεστραμμένο κύπελλο.
Η ζωή είναι απρόβλεπτη με αποτέλεσμα απρόοπτα γεγονότα να συμβαίνουν. Ένα από αυτά ήταν και η πτώση του κυπέλλου της Ρεάλ Μαδρίτης από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Copa del Rey, με συνέπεια αυτό να... συναντηθεί με τις ρόδες του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το Κύπελλο του Βασιλιά, "τραυματίστηκε", ωστόσο τη λύση φαίνεται να την έδωσε ένας πιστός οπαδός της ομάδας που είχε εύκαιρο ένα... εφεδρικό.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Μαδρίτη, τον Φεντερίκο Αλέγκρε, το κατάστημα του οποίου αναλαμβάνει την κατασκευή των περισσοτέρων ισπανικών τροπαίων.

Ο Αλέγκρε κατά την επιστροφή του από τη Βαλένθια όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, άκουσε το γεγονός στο ραδιόφωνο και κατευθείαν πήρε την... ρέπλικα και την έδωσε στο σύλλογο.

"Έφτασα στο Μπερναμπέου δύο λεπτά πριν φτάσει η αποστολή της ομάδας. Πάντα φτιάχνω και ένα δεύτερο σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Το είχα φτιάξει εδώ και καιρό", τόνισε σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα.

Μάλιστα ο Αλέγκρε είπε ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει το "ορίτζιναλ" τρόπαιο, το οποίο ωστόσο όπως παραδέχτηκε έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.
Μέχρι τότε όμως και αν αυτό συμβεί, στο μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" δε θα υπάρχει το "αυθεντικό" Κύπελλο του Βασιλιά, αλλά το... αναπληρωματικό!
Πηγή  : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου