Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κόντρα Μουρίνιο με Ρονάλντο;

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε έντονη κριτική για την τακτική του Μουρίνιο στο τελευταίο Clasico και ο Ζοζέ τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Σαραγόσα γιατί... "έχει επιλογές στην επίθεση" όπως σχολίασε!

Η αρχή μια μεγάλης κόντρας ή απλά ο εκνευρισμός από το 0-2 της Μπαρτσελόνα μέσα στο Μπερναμπέου και τον πιθανό αποκλεισμό της Ρεάλ από τον τελικό; Το μέλλον θα δείξει, αλλά για την ώρα έχουμε τα εξής δεδομένα:

Πρώτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε την τακτική της ομάδας του μετά την ήττα από τους Καταλανούς τονίζοντας παράλληλα ότι πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει η ανατροπή
"Δεν μου αρέσει να παίζουμε με αυτό το στυλ αλλά πρέπει να το υιοθετήσω γιατί αυτό είναι. Με το 2-0 και παίζοντας εκτός; Οκ, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε" είπε ο Κριστιάνο με το... ζουμί της δήλωσης να είναι η σπόντα στον Ζοζέ.

"Αυτή είναι η δική του γνώμη και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα", ήταν η απάντηση του Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σαραγόσα για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Τον άφησε εκτός αποστολής!


Παράλληλα όμως αποκάλυψε ότι ο Ρονάλντο δεν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της ισπανικής λίγκας: "Ο Κριστιάνο δεν θα παίξει γιατί έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση όπως τους Ιγκουαϊν, Μπενζεμά και Αντεμπαγιόρ", ήταν η επίσημη δικαιολογία του.

Φυσικά και δεν θα αποκάλυπτε ότι τον άφησε... προειδοποιητικά εκτός του αγώνα με την Σαραγόσα. Από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε 100% ότι του έστειλε μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό.

Το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί, αν και πιο πολύ μας πείθει η εκδοχή να του "είπε" με τον τρόπο του ότι αυτός είναι ο Special One!
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου