Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"Φίγκο, πέθανε..."!

Η παρουσία του Λουίς Φίγκο στα VIP του "Γουέμπλεϊ" εξαγρίωσε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, με μερικούς από αυτούς να ξεφεύγουν από τα όρια και να του επιτίθενται με βαριές εκφράσεις
Ο Λουίς Φίγκο είχε δηλώσει πριν από τον τελικό του Champions League ότι θα προτιμούσε να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, όμως αυτά τα λόγια δεν τον... έσωσαν από τη μήνη των Καταλανών οπαδών.

Οι οπαδοί των "μπλαουγκράνα" έβαλαν στη μαύρη λίστα τον Πορτογάλο άσο το 2000, όταν και άφησε την ομάδα τους για να πάει στη μισητή Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχασαν την ευκαιριά να εκδηλώσουν για μία ακόμα φορά την αντιπάθειά τους απέναντί του.
Αυτό έγινε στο περιθώριο του τελικού, με τον Φίγκο να γίνεται αντιληπτός κατά την προσέλευσή του στη ζώνη VIP του "Γουέμπλεϊ" (για να φτάσει κανείς εκεί θα χρειαστεί να περάσει από κυλιόμενες σκάλες κοντά στο Μετρό) και να δέχεται έντονη φραστική επίθεση.

"Φίγκο πέθανε" και "Προδότη πρέπει να πεθάνεις", ήταν μερικά από τα ακραία λόγια ακούστηκαν για τον Φίγκο, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο με την ιδιότητα του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ίντερ.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου