Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η "λευκή βασίλισσα" του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάγεψε όλη την Ισπανία φέτος με τα 41 του γκολ, όμως και η σύντροφός του δεν πάει πίσω... Δείτε την τελευταία σέξι εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών (photos)!
Η 25χρονη Ρωσίδα ήταν μία από τις σελέμπριτις που έθελξαν με την παρουσία τους σε εκδήλωση κατά του AIDS που έλαβε χώρα στο "Hotel Du Cap" (στο πλαίσιο του 64ου Ετήσιου Φεστιβάλ Καννών), με το alter ego του Πορτογάλου επιθετικού να εμφανίζεται με μία άκρως "αποκαλυπτική" τουαλέτα.

Κατά πολλούς, κέρδισε τον τίτλο της "σταρ της βραδιάς" παρά τον σκληρό συναγωνισμό που είχε να αντιμετωπίσει από εξίσου εκθαμβωτικά μοντέλα (Ναόμι Κάμπελ, Μπαρ Ρεφαέλι), με την ίδια να αποκαλύπτει στην κάμερα το "μυστικό" της.
"Δεν κάνω ποτέ δίαιτα. Νομίζω ότι ένα άτομο μπορεί να φάει αυτό που του αρέσει και να κάνει ασκήσεις για να κρατιέται σε φόρμα.

Αυτό μπορεί να είναι είτε να πάει στο γυμναστήριο, είτε για κολύμπι, είτε για περπάτημα είτε να κάνει pilates.

Θα πρέπει να είναι διασκέδαση καθώς τα θετικά συναισθήματα σε κάνουν να δείχνεις όμορφη! Εγώ προσωπικά λατρεύω να πηγαίνω στο γυμναστήριο".

Υπενθυμίζεται ότι το πανέμορφο μοντέλο από τη Ρωσία αποτελεί την επίσημη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο από τις αρχές του 2010, με το ζευγάρι να πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία στον τομέα του στο αντίστοιχο διάστημα.

Η Ιρίνα Σάικ στο Φεστιβάλ των Καννών



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου